Kantoorsoftware

Gratis kantoorsoftware downloaden

Op de gratis kantoorsoftware downloaden pagina van Downen vind je een overzicht van alle software gerelateerd aan kantoorwerkzaamheden. Alle beschikbare software op Downen is volledig gratis, dus wees vooral niet terughoudend!

Werk je veel op kantoor of werk je veel op je computer voor school? Gratis kantoorsoftware downloaden kan in beide gevallen erg handig zijn. Zo kun je jouw documenten en data op een overzichtelijke manier bewaren en bewerken. Er zijn hiervoor verschillende software varianten beschikbaar. De bekendste, die van Microsoft Office, zijn echter niet gratis.

Daarom biedt Downen gratis kantoorsoftware aan. Hierdoor kun je ongeveer dezelfde mogelijkheden hebben als je met MS Office zou hebben. We hebben verschillende categorieën voor jou ontwikkeld om snel en gemakkelijk de juiste software te vinden en gratis te downloaden. De software voor op kantoor is onderverdeeld in de volgende subcategorieën:

Gratis kantoor software mogelijkheden

Erg veel software kan gratis kantoor software genoemd worden, omdat hier alles van tekstverwerker tot programma’s voor urenregistratie onder gerekend kan worden. Kantoorpakketten bestaan uit een verzameling van zulke softwareprogramma’s die van pas kunnen komen op kantoor. Met een pakket download je dus verschillende softwareprogramma’s van dezelfde ontwikkelaar(s) in één keer. Een kantoorpakket wordt ook wel een office pakket genoemd. Bekende gratis office pakketten zijn OpenOffice en LibreOffice.

Er zijn ook vele verschillende losse softwareprogramma’s voor op kantoor. Hierbij kun je denken aan database software, software voor presentaties, en programma’s voor plagiaatcontrole.

Kijk gerust op de andere categorieën dan de gratis kantoor software categorie of je software ziet waar je iets aan hebt! Zo niet, dan kun je altijd even een reactie achterlaten. Misschien voegen wij de geschikte software dan voor je toe.