GnuCash

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

GnuCash download

Met de GnuCash download heb je een volledig open-source boekhoudprogramma tot je beschikking. De software is op veel verschillende besturingssystemen te gebruiken. Zo kun je ermee aan de slag op computers die op Linux, Solaris, Mac OS X, of FreeBSD draaien. In 2007 is het programma pas voor Windows beschikbaar gemaakt, terwijl het in 1998 al is uitgebracht. De uitgevers bestaan eigenlijk uit maar een klein ontwikkelingsteam. Echter hebben vele andere mensen meegeholpen aan de bouw van wat het programma nu is, omdat het dus open-source is. De GnuCash Nederlands download is voor het grootste deel geschreven in C, maar ook voor een klein deel in Scheme.
 

Gratis GnuCash Nederlands beschrijving

De GnuCash download is gratis kantoorsoftware die vooral heel erg handig is voor thuisgebruik en voor kleine bedrijven. Je kunt er bijvoorbeeld eenvoudig rekeningen en beleggingen mee bijhouden. Het werkt eigenlijk net als een dagboek, wat natuurlijk zeer ideaal is. Aandelen en obligaties worden ook ondersteund in het programma. Als je wel eens investeringen doet in bedrijven die je aanspreken, dan is de GnuCash download dus perfect voor jou!

Het programma kan boekingen en dergelijke die je online gedaan hebt zonder moeite herkennen. Importeren vanuit online bankieren is dan ook geen enkel probleem. Exporteer je bankgegevens gewoon naar de software en je kunt aan de slag. Rapporten en grafieken zijn gelukkig eenvoudig te maken en voor berekeningen heb je ook geen ander programma nodig. Je kunt transacties plannen en het is bovendien geen obstakel voor het programma als transacties verschillende valuta’s bevatten. Al met al is deze software dan ook een zeer volledig programma.

GnuCash Nederlands is een programma dat via Downen natuurlijk heel eenvoudig te verkrijgen is. Ben je enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en download deze geweldige software! Het programma is volgens statistieken van Sourceforge al miljoenen keren gedownload! Mocht de GnuCash download toch niks voor jou zijn, dan kun je natuurlijk ook een ander gratis boekhoudprogramma downloaden.