HomeBank

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

HomeBank download voor je PC

De HomeBank download is helemaal gratis voor jou bij Downen beschikbaar. Het programma is ideaal om al je financiën bij te houden en te organiseren. Je zou de gratis HomeBank software zeker moeten installeren als je geen fan bent van papierwerk. Met de HomeBank download kun je alles bij elkaar hebben staan in één programma op je PC. Het is het makkelijkst te installeren als je Windows 7, 8 of 10 op je computer hebt staan. De HomeBank download is echter ook gewoon beschikbaar voor Linux en Mac. Het programma is erg gebruiksvriendelijk, maar er wordt een handleiding met de software mee-geïnstalleerd voor als je er toch niet helemaal mee overweg kunt. Je hoeft hier alleen maar voor op F1 te drukken als je de gratis HomeBank software aan het gebruiken bent.

De software is gelukkig al naar 56 verschillende talen vertaald, waaronder het Nederlands. Erg fijn natuurlijk als je niet zo goed bent in Engels. Het is ook makkelijk om gegevens vanuit andere programma’s, zoals Microsoft Money, naar de HomeBank software te exporteren. Bovendien kun je mooie figuren creëren om je data nog net wat overzichtelijker weer te geven. Cheques worden ook automatisch genummerd en er zijn vijf verschillende rekeningtypes te gebruiken. Deze zijn:

  • Bank
  • Contant
  • Activa
  • Kredietkaart
  • Verantwoordelijkheid
Gratis HomeBank software verkrijgen

Het is volledig begrijpelijk als je enthousiast bent geworden over deze geweldige software. Download het daarom snel door op deze pagina op de ‘download’ button te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de officiële site van de ontwikkelaars. Als je een beeld wilt krijgen van hoe de software eruit ziet, kun je ook eerst even de screenshots bovenaan de pagina bekijken. Bij vragen of opmerkingen kun je via het contactformulier van de site een reactie achterlaten. We zullen dan zo snel mogelijk reageren. Een ander gratis boekhoudprogramma downloaden is natuurlijk ook mogelijk. Kijk dan gerust even verder op de uitgebreide site van Downen!