Cloud opslag

De beste gratis cloud opslag diensten vind je bij Downen

Als je op zoek bent naar de beste gratis cloud opslag diensten ben je bij Downen aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan software, waaronder ook software voor cloudopslag. Hierin gaan wij erg met de tijd mee. Hoewel gratis backup maken software nog steeds populair is, vinden steeds meer mensen het toch fijn om kopietjes van hun bestanden te hebben op een plaats waar het echt niet kwijt kan raken. Bij opslag op een USB of op een externe schijf is de kans hierop een stuk groter, omdat je alle fysieke back-ups bijna even makkelijk kwijt kunt raken. Als bestanden echter online opgeslagen worden, gebeurt dit niet zomaar. Bovendien zullen deze bestanden ook niet snel gestolen worden, als je tenminste gebruik gaat maken van goed beveiligde en betrouwbare gratis cloudopslag software. Gelukkig bieden we bij Downen de beste gratis cloud opslag diensten die voldoen aan die vereisten.

Een ander groot voordeel van gebruik maken van cloudopslag is dat je er altijd bij kunt komen. Of je nu op je computer werkt, alleen je mobiel bij je hebt of van je tablet gebruik maakt, de beste gratis cloud opslag diensten zijn altijd voor je beschikbaar via het internet. In principe heb je de software voor zo’n diensten niet eens nodig, omdat je er gewoon met je browser bij terecht kunt. Met gratis cloudopslag software wordt het echter een stuk makkelijker om bestanden toe te voegen aan de opslagruimte. Op je PC hoef je dan alleen maar de bestanden naar het programma toe te slepen. Ook kun je dan altijd je bestanden synchroniseren, zolang je verbonden bent met het internet. Zelfs het slepen van bestanden hoeft dan al niet meer.

Op de website van Downen vind je de volgende gratis cloudopslag software:

 

Gratis cloudopslag software gebruiken

De bestanden die je in je cloudopslag zet worden, niet heel verrassend, in de “cloud” opgeslagen. De cloud bestaat uit servers en datacentra waar we via het internet verbonden mee zijn. Dit kan misschien eng klinken, omdat je de back-ups van je bestanden in principe aan andere personen toevertrouwd. Echter is het zo dat deze personen er alleen maar profijt van hebben als ze goed met jouw bestanden omgaan. Laat je dus vooral niet afschrikken door dit idee en probeer mee te gaan met de tijd!

Voor de beste gratis cloud opslag diensten die ook het meest gebruikt worden hoef je pas te betalen als je boven een bepaald aantal GB of TB aan data-opslag komt. Meestal neem je dan een abonnement waarmee je meer GB of TB tot je beschikking krijgt. Je zult normaal gesproken echter niet zomaar aan die limiet komen. Ga dus zeker zo’n handig cloudopslag programma downloaden!