Video bewerken

Video bewerken software downloaden

Het bewerken van videos is een trend van de laatste tijd. sinds de mobile telefoon is uitgerust met een camera maak je steeds meer videos en foto’s. Er is dan ook niks mooier dan deze momenten samen te bundelen tot een video. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aftermovie van de vakantie die je net hebt beleeft.

Op de website van Downen vind je de volgende video bewerken software:

 

Video bewerken software gratis downloaden

Voor het bewereken van de gemaakte foto’s en videos tot een video heb je speciale software nodig. Het is van belang dat je met de software in staat bent om verschillende apparte bestanden met elkaar te koppelen. Binnen het bewerken van video’s is het handig dat je vaak toegan krijgt tot verschillende effecten om de video nog mooier te maken. Op de website van Dowen vind je dan ook verschillende software waar dit mogelijk mee is.

Een van de functie binnen het bewerken is dat men graag muziek achter de video’s zet. Dit is dan ook niet moeilijk om te doen. De software maakt vaak gebruik van een apparte functie om muziek onder een video te zetten. Dit kun je doen door het muziekbestand te selecteren en vervolgens onder de video plaatsen. Verder kun je het bestand vaak zo schuiven dat het op precies het juiste moment begint met afspelen.

Ook heeft GoPro een eigen videobewerkingssoftware gemaakt zodat filmpjes die gemaakt worden met een GoPro makkelijk bewerkt kunnen worden met een eigen software. Deze software is ook te vinden op de website van Downen. Echter is het ook mogelijk om met deze software video’s te bewerken van andere opnameapparatuur. Ook beschikt deze software over vele verschillende effecten en kun je er makkelijk mee omgaan.