Avidemux

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Avidemux download gratis

Wij van Downen bieden de Avidemux download gratis aan. Avidemux is een videobewerkingsprogramma. De makers van Avidemux beschrijven het programma als een gratis en vrije video editor, ontworpen om eenvoudig te knippen, te filteren en naar een andere formaat om te zetten. Je kunt het voor van alles gebruiken. Het is geschikt voor video’s die je op YouTube wilt zetten tot video’s die je moet maken voor een school- of werkproject. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen. De Avidemux software wordt bestempeld als heel eenvoudig te gebruiken. Zelfs gebruikers hebben eigenlijk geen handleiding nodig om met dit programma aan de slag te kunnen gaan. De gratis Avidemux download is geschikt voor Linux, Windows en Mac. Wordt jij ook zo enthousiast van deze software? Lees dan gerust verder en win alle belangrijke informatie over dit programma. Ben je toch op zoek naar iets anders? Kijk dan gerust voor andere gratis videobewerkingsprogramma’s.

Een van de eenvoudigste editors ter wereld

Zoals gezegd kunnen zelfs beginners gemakkelijk aan de slag met de Avidemux software. Het videofragment wat je selecteert kun je binnen dit programma knippen, kopiëren en plakken. Om een video vooruit of achteruit te spoelen gebruik je de pijltoetsen op je toetsenbord. Verder vind je in de werkbalk onderaan je scherm twee knoppen, A en B. De A knop gebruik je om het begin van een selectie te markeren. De B knop gebruik je om het einde ervan aan te geven. De algemene sneltoetsen voor het knippen, kopiëren en plakken gelden ook voor dit programma. Je zult tijdens gebruik van het programma al snel merken dat het heel eenvoudig in gebruik is. Tot slot is het goed om te weten dat de Avidemux download gratis versie regelmatig wordt bijgewerkt.
Download Avidemux software bij Downen

Met de Avidemux gratis software kun je heel eenvoudig video’s bewerken. Het wordt vaak genoemd als eenvoudigste programma ter wereld. De Avidemux download geeft je toegang tot functies die voldoen aan al je behoeften. De software is geschikt voor zowel Windows, Linux en MAC. Wordt jij ook zo enthousiast van deze software? Dan kun je de software gratis downloaden door bovenaan deze pagina op de ‘download’ button te klikken.

Is je besturingssysteem niet geschikt of wil je toch op zoek naar andere software? Kijk dan gerust verder op onze site voor ander gratis videobewerkingsprogramma. Wij hopen dat je genoeg informatie hebt om met de gratis versie aan de slag te gaan. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!