Office pakket

Gratis Office pakket downloaden

Een gratis Office pakket downloaden doe je gratis en eenvoudig op de website van Downen! Wil je een uitgebreid kantoorpakket voor het overzichtelijk houden en eenvoudig bewerken van je documenten en spreadsheets? Dan beschikt Downen over een uitgebreid aanbod van verschillende software. Het gebruik van een bepaald kantoorpakket kan liggen aan specifieke voorkeuren. We zorgen ervoor dat jij zeker een geschikt softwareprogramma kunt vinden.

Op de website van Downen vind je de volgende Office downloaden gratis software:

 

Office downloaden gratis alternatief

Een kantoorpakket downloaden kun je natuurlijk via Microsoft doen. Downen bied je echter wat gratis alternatieven die prima vervangers zijn. Zo kom je met veel gemak aan je eigen gratis versies van Word, PowerPoint, en Excel!

Programma’s die aan een gratis Office pakket toebehoren zijn perfecte alternatieven waarmee toch gemakkelijk documenten en presentaties bewerkt kunnen worden. De pakketten die op Downen beschikbaar zijn zorgen er allemaal voor dat je je bestanden die origineel in Microsoft gemaakt zijn tóch kunt gebruiken. Ook kunnen de bestanden die in de gratis alternatieven gemaakt worden gewoon in Microsoft worden geopend.

Bij een gratis Office pakket downloaden, download je eigenlijk een verzameling van gratis kantoorsoftware programma’s. Die verschillende programma’s zijn vaak ook los te verkrijgen. Wacht niet langer en ga Office downloaden gratis doen op de website van Downen!