Media player

Media player software downloaden

Iedereen heeft een eigen voorkeur als het gaat om het afspelen van multimedia bestanden op de computer. Er zijn dan ook zeer verschillende gratis media player software programma’s waarmee dit mogelijk is. Op Dowen is dan ook een bijzonder groot aanbod van gratis media player software beschikbaar met ieder zijn voor- en nadelen. Kijk gerust naar de informatie bij iedere gratis media speler software om zo voor jezelf de beste media speler gratis downloaden optie te kiezen.

Op de website van Downen vind je de volgende gratis media player software:

 

Media speler gratis downloaden voor Windows en Mac

Een media player gratis downloaden kun je voor een paar verschillende doeleinden gebruiken. Zo is het een verschil of je juist gaat voor het afspelen van muziek of toch voor video. Bovendien kun je je bij veel gratis mediaplayer software richten op het creëren van een eigen afspeellijst. Dit zorgt ervoor dat je altijd je favoriete bestanden in een handomdraai kunt afspelen.

Bij een media player gratis downloaden verkrijg je meerdere functies. Zo kun je niet alleen muziek afspelen maar is het ook mogelijk om nog meer informatie op te zoeken over de muziek die je luistert. Mocht je dit nog niet voldoende vinden dan is er de mogelijkheid om eigen afspeellijsten aan te maken voor iedere situatie. Zo heb je voor ieder feestje je favoriete afspeellijst bij de hand.

Naast muziek luisteren is het ook mogelijk om video’s te bekijken. Dit kunnen zowel grote als kleine films zijn. Voor deze films is vaak een soort van DVD speler in de gratis media speler software ingebouwd. Het is dan ook mogelijk om de video te pauzeren of juist ondertitels te selecteren in je eigen taal. Naast de video’s en de muziek kun je bij sommige gratis mediaspeler software ook je bestanden opslaan. Dit zorgt ervoor dat je extra ruimte vrij kunt maken op je computer. Je computer blijft hierdoor vrij van grote bestanden, waardoor deze uitstekend blijft functioneren.

Een media player gratis downloaden doe je direct op de website van Downen.