QuickTime Player

QuickTime Player

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

QuickTime Player downloaden

De gratis Quick Time Player is een mediaspeler en een digitaal video formaat dat is ontwikkeld door Apple. Er is dan ook een versie beschikbaar voor zowel het Windows als Apple besturingssysteem. QuickTime Player downloaden is dus zowel beschikbaar voor Mac als Windows gebruikers en het bestaat uit drie onderdelen, de player, pictureviewer en een plugin. Het programma ondersteunt een groot aantal multimedia formaten oftewel codecs.

Met dit multimediaplatform kun je veel verschillende mediafragmenten bekijken. Bijvoorbeeld wanneer je een filmpje wilt afspelen dat je zelf hebt gemaakt met je mobiele of digitale camera. Maar ook een film op je computer of een fragment op een website kun je gemakkelijk afspelen met de gratis Quick Time Player. De kwaliteit van de video’s is altijd goed, aangezien de HD-beelden altijd helder en scherp zijn doordat er gebruik wordt gemaakt van de H.264 videocompresssietechnologie. Kortom, QuickTime Player downloaden laat je beschikken over een veelzijdig multimediaplatform voor het afspelen van verschillende mediafragmenten.
Naast een player bezit het programma ook technologie waarmee de speler in staat is om video’s rechtstreeks vanaf het internet weer te geven. Het is een goede mediaspeler voor je computer. De volgende formaten worden onder meer ondersteund: MPEG-4, MOV, 3GPP, 3GPP2, 3GP, 3G2, AAC en Instant-On. Doordat de software zeer gebruiksvriendelijk is kan iedereen er gebruik van maken.

Wil jij ook een gebruiksvriendelijke en veelomvattende multimediaplayer? Start dan direct met QuickTime Player downloaden bij Downen. De software is hier geheel gratis beschikbaar. Een Quick Time Player download is geschikt voor zowel Mac als Windows. Je verkrijgt de gratis download door op de download button bovenaan op deze pagina te klikken.

Denk je dat een andere mediaplayer beter bij je past? Kijk dan vooral even bij gerelateerde downloads. Ook kun je reacties en verzoeken achterlaten op de site