Educatie

Educatieve software

Onder educatie kun je heel veel verstaan. Het is namelijk een breed begrip. Vandaar dat dit ook een brede categorie is met verschillende educatieve software. Denk aan software voor een digitale leeromgeving, een sterrenkaart, satellietbeelden bekijken of programma’s die worden gebruikt tijdens de opvoeding van een kind. Dat kunnen tekenprogramma’s zijn of wat dan ook. Kortom, ieder programma dat je kunt terugvinden onder deze categorie draagt bij aan iemands persoonlijke ontwikkeling.

Er zitten programma’s tussen die worden ingezet door instellingen zoals scholen of bedrijven, maar ook software voor individueel gebruik. Een digitale leeromgeving kan bijvoorbeeld gebruikt worden door scholen of bedrijven. Een sterrenkaart programma is vaak bedoelt voor thuisgebruik. De programma’s voor de jeugd worden ingezet op scholen, maar natuurlijk ook thuis.

 

Diverse educatie software beschikbaar

Wij van Downen bieden de volgende educatieve software aan die jou of een bepaalde groep zal helpen met de persoonlijke ontwikkeling:

Ons streven is om altijd nieuwe en betrouwbare software aan deze lijst toe te voegen wanneer wij denken dat het kan bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling. Houdt deze pagina dus regelmatig in de gaten voor nieuwe gratis programma’s.