Besturingssystemen

Gratis besturingssysteem software

Gratis besturingssysteem software zorgt ervoor dat de hardware op je computer wordt aangestuurd. Het is als het ware de tussenschakel tussen  de hardware en de gebruiker met als doel om de gebruiker op een gemakkelijke en efficiënte manier gebruik kan maken van programma’s.

Besturingssysteem software is dus van groot belang voor elke computergebruiker. Wij van Downen zijn daarom blij dat we verschillende gratis besturingssysteem software kunnen aanbieden. Je kunt hier een besturingssysteem downloaden of installeren, maar dat is niet het enige. Er zijn namelijk nog andere software varianten die jou meer mogelijkheden geven bij het gebruik van een systeem. Een voorbeeld daarvan is de gratis VirtualBox download. Je kunt dit besturingssysteem installeren en vervolgens krijg je de mogelijkheid om binnen één systeem andere systemen te draaien. Hoe ideaal is dat!

Verder zijn er buiten de grote betaalde besturingssystemen nog een hoop hele sterke gratis systemen beschikbaar. Alle gratis programma’s die te maken hebben met besturingssystemen vind je op deze pagina terug. Wanneer je op een van de programma’s klikt, zul je zien dat je op een aparte pagina komt die gericht is op de desbetreffende software. Op deze pagina volgt een uitgebreide beschrijving van het programma en een korte handleiding hoe je de download gemakkelijk kunt voltooien. Ook kun je screenshots bekijken die je direct een eerste indruk geven van het betreffende programma. Na het lezen van deze pagina’s ben je klaar om met de software aan de slag te gaan. Dan maak je vast en zeker de juiste keuze.