Linux Mint

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Linux Mint download

Deze Linux Mint Nederlands download geeft jou een besturingssysteem dat valt onder Linux. Het word gezien als een modern, elegant en comfortabel besturingssysteem dat zowel krachtig als gebruiksvriendelijk is. Het is een van de populairste Linux-distributies en wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt. Onthoud dus wel goed dat deze Linux Mint Nederlands alleen geschikt is voor Linux. De nieuwste Linux Mint 19 download geeft jou de meest geoptimaliseerde versie van dit besturingssysteem. Ben je al geïnteresseerd in het programma, of moet je nog overtuigd worden? Lees dan gerust verder en kom alles te weten over wat dit programma jou te bieden heeft. Tot slot vind je onderaan de pagina een korte handleiding zodat je de Linux Mint download eenvoudig kunt voltooien.

Bijzonder gebruiksvriendelijk besturingssysteem

Wij van Downen hebben het programma getest, en begrijpen nu dat dit programma immens populair is. We zullen de belangrijkste voordelen voor je op een rij zetten.

Het werkt redelijk uit de oude doos, met volledige multimedia-ondersteuning en is extreem makkelijk te gebruiken. Het is dus toegankelijk voor iedereen. Daarbij komt dat het kosteloos te gebruiken is. Verder is het een open source project en dus ook ‘community-driven’. Je hebt als gebruiker dus echt invloed op de ontwikkelingen van de Linux Mint Nederlands software. Je wordt als gebruiker zelfs aangemoedigd om feedback te sturen, zodat ze Linux Mint altijd kunnen blijven verbeteren. Het is gebaseerd op Debian en Ubuntu, en biedt ongeveer 30.000 verschillende pakketten aan. Het belangrijkste is tot slot dat het zeer veilig en betrouwbaar is.Linux Mint 19 download via Downen

Wij van Downen zijn razend enthousiast over deze Linux Mint software. Het wordt gezien als een modern, elegant en comfortabel besturingssysteem dat zowel krachtig als gebruiksvriendelijk is. Onze ervaringen hebben dit bevestigd. Verder is het goed om te weten dat het een ‘community-driven’ en open source project is. Jij als gebruiker hebt invloed op de ontwikkelingen van dit toffe besturingssysteem. De Linux Mint download is alleen geschikt voor Linux-gebruikers. Ben je overtuigd na het lezen van deze pagina en wil je gebruik gaan maken van de Linux Mint Nederlands versie? Dan kun je de download eenvoudig voltooien door bovenaan deze pagina op de ‘download’ button te klikken. Vervolgens kom je op een pagina waar je de voor jou geschikte versie kunt selecteren.

Kijk ook gerust verder tussen onze andere gratis besturingssystemen software.