Fedora

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Fedora download

Dit Fedora besturingssysteem, genaamd Fedora Workstation, geldt als een betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en krachtig systeem voor je laptop of desktop computer. Fedora is een Linux-distributie dat in 2003 is ontwikkeld. Tegenwoordig zijn er meerdere Fedora edities. Dit Fedora Workstation, oftewel het besturingssysteem. En een Fedora Server. Bij deze gratis Fedora download richten we ons op het besturingssysteem. Heb je interesse in deze Fedora software? Lees dan gerust verder en kom alles te weten wat je moet weten om met dit programma aan de slag te kunnen gaan. Tot slot vind je onderaan de pagina een korte uitleg hoe je deze download eenvoudig kunt voltooien.

Betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en krachtig

Dat is hoe het team achter deze Fedora Nederlands software het systeem wegzet. Verder benoemen ze nog een aantal belangrijke kenmerken van het programma. De strakke gebruikersinterface valt ten eerste op. Geniet van een GNOME 3 bureaublad-omgeving. GNOME is opgebouwd met feedback van ontwikkelaars en focust op het minimaliseren van afleiding. Je kunt je dus volledig concentreren op wat echt belangrijk is. Ook kun je bij deze Fedora software genieten van je eigen gereedschapskist. Met de complete set open bron heb je talen, gereedschappen en hulpprogramma’s met één klik of commandoregel tot je beschikking. Het is zelfs mogelijk om jou codes snel beschikbaar te maken voor de gehele community. Hoe tof is dat. Verder kun je met de GNOME Boxes virtuele machines snel aan de praat krijgen om je code op meerdere platforms te testen. Of je kiest er voor om gebruik te maken van krachtige virtualisatiegereedschappen met script mogelijkheden voor nog meer controle. Tot slot is het mogelijk om je eigen toepassingen onder te brengen in een ‘container’.Gratis Fedora download via Downen

Wij van Downen hebben ervaren hoe gebruiksvriendelijk, krachtig en betrouwbaar dit Fedora Nederlands besturingssysteem is. Met haar strakke gebruikersinterface, gereedschappen en andere mogelijkheden geeft het jou alles wat je nodig hebt in een besturingssysteem. Jij als gebruiker kunt ook eigen toepassingen op het systeem loslaten en deze zelfs beschikbaar maken voor de hele community. Deze download is alleen geschikt voor Linux-gebruikers. Ben je overtuigd na het lezen van deze pagina en wil je gebruik gaan maken van de Fedora software? Dan kun je de download eenvoudig voltooien door bovenaan deze pagina op de ‘download’ button te klikken. Vervolgens kom je op een pagina waar je de voor jou geschikte versie kunt selecteren.

Kijk ook gerust verder tussen onze andere gratis besturingssysteem software.