Ubuntu

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Ubuntu download

Deze Ubuntu download Nederlands geeft jou een zeer compleet besturingssysteem. Het heeft alles wat je nodig hebt om jou organisatie, school, thuis of onderneming te runnen. Ubuntu is misschien wel de bekendste Linux-distributie ter wereld met miljoenen gebruikers wereldwijd. Veel mensen vinden Linux niet altijd even gebruiksvriendelijk, maar Ubuntu Nederland is daar de ultieme uitzondering op. Zoals gezegd krijg je met deze Linux Ubuntu download alles wat je nodig hebt. Het is een uitgebreid pakket met meerdere functionaliteiten die van pas komen. Deze zullen allemaal besproken worden in het verloop van deze pagina. Heb je interesse in deze gratis Ubuntu download? Na het lezen van deze pagina weet je alles wat nodig is om met dit toffe programma aan de slag te kunnen gaan. Tot slot leggen we onderaan de pagina kort uit hoe je de download eenvoudig kunt voltooien.

Alles wat je nodig hebt, in één pakket

Ubuntu kun je redelijk snel installeren. Eigenlijk lukt het altijd binnen het half uur. Na de installatie beschik je gelijk over duizenden mogelijkheden die gelijk klaar staan. Wil je bijvoorbeeld gelijk internetten? Geen probleem. Verder vind je in het Ubuntu Software Center duizenden applicaties en games waar je gebruik van kunt maken. Zoals gezegd krijg je een zeer compleet pakket. Het team achter Ubuntu verdeeld het onder de volgende takken:

  • Office-software
  • Web browsing
  • E-mail
  • Foto’s
  • Bewerken en illustreren
  • Organiseer uw foto’s
  • Video’s
  • Gamen

Verder is het een open source software wat je gratis kunt downloaden, gebruiken en delen. Verder wil Ubuntu dat vrijwillige ontwikkelaars hun gang kunnen gaan en dat de gemeenschap dus hun bijdrage levert aan het systeem. Nog een belangrijk kenmerk is de veiligheid. Met een ingebouwde firewall en antivirussoftware is Ubuntu zeer veilig. Tot slot is het belangrijk dat de Linux Ubuntu download voor iedereen toegankelijk is. Ubuntu Nederland is beschikbaar in meer dan 50 verschillende talen en bevat ondersteunende technologieën zodat iedereen er gebruik van kan maken, ook mensen met een handicap. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je iets mist. Het is eigenlijk gewoon te vergelijken met besturingssystemen als Windows. Het enige verschil is dat dit volledig gratis is.Gratis Ubuntu download Nederlands via Downen

Wij van Downen zijn net als miljoenen andere mensen over de hele wereld zeer te spreken over Ubuntu. Het heeft alles wat je nodig hebt om je organisatie, school, thuis of onderneming te runnen. Het is vergelijkbaar met software als Windows, maar dit is volledig gratis. Verder is het programma binnen een half uur geïnstalleerd en is het voor iedereen toegankelijk. Het bevat namelijk meer dan 50 verschillende talen en beschikt over ondersteunende technologieën waardoor zelfs mensen met een handicap Ubuntu kunnen gebruiken. Ben je overtuigd na het lezen van deze pagina en wil je gebruik gaan maken van de Linux Ubuntu download? Dan kun je de download eenvoudig voltooien door bovenaan deze pagina op de ‘download’ button te klikken.

Kijk ook gerust verder tussen onze andere gratis besturingssystemen software.