openSUSE

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

openSUSE download

Wij van Downen zijn blij dat we onze klanten de openSUSE software gratis kunnen aanbieden. OpenSUSE is een van oorsprong Duitse Linux-variant en is een zeer compleet en volwassen besturingssysteem. ‘Natuurlijk’ zitten LibreOffice, Firefox, GIMP, Amarok en nog veel meer software in het pakket inbegrepen. Heb je interesse in deze openSUSE download of wil je er meer over weten? Dan ben je bij Downen op het juiste adres. Kom op deze pagina te weten wat openSUSE jou te bieden heeft en hoe je de download eenvoudig en kosteloos kunt voltooien.

Het openSUSE-pakket biedt jou alles wat je nodig hebt

Voordat je verder leest is het belangrijk om te weten dat je zelf een iso-bestand op een cd of dvd moet kunnen branden en met partities moet kunnen werken. Als dat jou niks zegt kun je beter niet beginnen aan openSUSE. Is openSUSE wel geschikt voor jou? Dan kun je genieten van vele mogelijkheden. OpenSUSE software heeft namelijk alles wat je nodig hebt voor werk- en/of thuisgebruik. Denk aan e-mail, surfen op het web, sociale netwerken en het schrijven van documenten. De OpenSUSE download geeft jou namelijk:

  • Een volledige set aan kantoorsoftware. Denk daarbij aan het maken van mooie documenten, rekenbladen, presentaties et cetera.
  • Internet gebruiken zonder hoofdpijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over virussen en spyware want openSUSE heeft er simpelweg gewoon geen last van. Ze zijn er niet.
  • Geniet van media. Geniet van vele software om muziek af te spelen, foto’s te bewerken of te maken enzovoort. OpenSUSE beschikt over tientallen applicaties.
  • OpenSUSE werkt net zo goed op laptops of andere mobiele apparaten. Je bent dus niet per se gebonden.
  • OpenSUSE producten worden ondersteunt met gratis software updates tot 18 maanden na uitgave.

Ben je aan de hand van deze beschrijving overtuigd geraakt om de openSUSE download te gebruiken? Of ben je misschien toch op zoek naar een ander prima besturingssysteem? Kijk dan gerust want wij van Downen bieden meerdere gratis besturingssystemen aan. Denk bijvoorbeeld aan Ubuntu, Debian en Linux Mint.Gratis openSUSE download via Downen

Wij van Downen zijn net als vele andere mensen zeer te spreken over deze openSUSE software. Het is een zeer compleet en volwassen besturingssysteem wat alles bevat wat je nodig hebt. Dat geldt voor zowel werk- als thuisgebruik. Buiten dat je er letterlijk alles mee kunt, is het ook uiterst veilig. Je hoeft nooit bang te zijn voor virussen of spyware. Daarbij komt dat het volledig gratis is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Windows. Wil je graag gebruik gaan maken van openSUSE? Dan kun je de download eenvoudig voltooien door bovenaan de pagina op de ‘download’ button te klikken.

Kijk ook gerust verder tussen onze andere gratis besturingssysteem software.