Pet Rescue Saga

Pet Rescue Saga

Download

Categorie:
  • Beschrijving
  • Level Tips & Tricks

Softwarebeschrijving

Pet Rescue Saga Download

Pet Rescue Saga download is een gratis puzzelspel van King Games. King Games is een Zweeds computerspelbedrijf dat op mobiele apparaten, computers en Facebook actief is. King Games ontwikkelt gratis spelletjes in de trend van puzzel spellen, zoals onder andere Candy Crush en Bubble Witch. Bij Pet Rescue Saga moet je minimaal 2 blokken van dezelfde kleur combineren om ze weg te spelen. Hiervoor krijg je punten. Het doel van de download Pet Rescue Saga is om pets te redden en het benodigde aantal punten te behalen. De Pets red je door blokken weg te spelen, hierdoor vallen de pets naar onderen. Wanneer de pets de grond bereikt hebben zijn ze gered en krijg je punten.
De game verkrijgen via Downen

Er zijn enorm veel verschillende levels beschikbaar via de Pet Rescue Saga Download. Er zijn bepaalde levels die zeer lastig zijn. Voor deze levels heeft Downen een aantal levelgidsen geschreven. Deze zijn te vinden op Downen. De levels bevatten buiten het wegspelen van blokken ook een aantal hulpmiddelen. Door middel van deze hulpmiddelen kun jij verder komen in deze prachtige game. Met het x2 hulpmiddel verdubbel je het aantal punten wanneer je blokken combineert. Zo kan je gemakkelijker het puntentotaal halen van een level.

Ook zijn er een aantal verschillende boosters beschikbaar. De boosters geven je een groot voordeel tijdens een level en je speelt ze vrij door bepaalde levels te halen. Als laatste heb je nog de bommen en raketten. Bommen verschijnen soms in bepaalde levels van de Pet Rescue Saga Download. Wanneer je hier op klikt explodeert de bom en speel je alle omliggende blokken weg. De raket is ook een zeer goed hulpmiddel. Met de raket kan je een gehele verticale lijn wegspelen. Ben jij benieuwd naar de Pet Rescue Saga download? Download hem dan nu hier op Downen! Loop je vast bij een van de levels? Bekijk dan onze levelgidsen onder het tabblad levels.

We hebben voor de moeilijkste levels van het spel tips & tricks samengesteld om het voor jou eenvoudiger te maken om bepaalde levels uit te spelen. Check direct de tips & tricks van de volgende levels: