Bestandsbeheer

Software voor bestandsbeheer

Op de bestandsbeheer pagina van Downen vind je een overzicht van alle software gerelateerd aan bestandsbeheer. Momenteel heeft Downen ook subcategorieën, zoals bestanden comprimeren, P2P, PDF converter en PDF Reader. Alle software varianten op Downen zijn volledig gratis!

Altijd al bestanden willen beheren? Bestanden willen delen? Of misschien wel verschillende bestanden willen comprimeren? Hiervoor heb je verschillende software varianten nodig. Gelukkig voor jou zijn deze software varianten direct op Downen beschikbaar. Wij hebben de volgende categorieën voor jou ontwikkeld om snel en gemakkelijk de juiste software te vinden en te downloaden. De software voor de bestandsbeheer categorie bestaat uit de volgende subcategorieën:

Gratis bestanden beheren mogelijkheden

Bestanden delen en kunnen downloaden doe je via een P2P programma. Dit staat voor peer-to-peer. Hiermee kun je bestanden delen via hetzelfde netwerk. Ideaal dus als je bestanden wilt beheren en delen.

Je kent het wel; je hebt een Word bestand, maar moet deze omzetten naar een PDF bestand. In de subcategorie PDF converter vind je software voor bestandsbeheer waarmee je Word- en/of PowerPoint bestanden kunt converteren naar PDF.

Om de eerder genoemde bestanden te kunnen lezen heb je een PDF reader nodig. Ook deze is te vinden op Downen onder de subcategorie PDF reader.

Wanneer bestanden te groot zijn om te kunnen verzenden of te uploaden moeten deze bestanden eerst gecomprimeerd worden. Hiervoor is de subcategorie bestanden comprimeren in het leven geroepen. In deze categorie vind je software om bestanden te comprimeren, waardoor de bestandsgrootte van het gecomprimeerde bestand wordt verkleind.

Kijk ook gerust op de andere categorieën dan software voor bestandsbeheer of je relevante software ziet. Als je toch evengoed niet kunt vinden wat je zoekt, kun je altijd even een reactie op de site achterlaten. We zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.