EaseUS Todo Backup Free

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

EaseUS Todo Backup Free download mogelijkheden

Met de EaseUS Todo Backup Free download verkrijg je een programma waarmee je heel eenvoudig backups kunt maken op je PC. Het is erg populair, want er zijn al meer dan 20.000.000 thuisgebruikers. Dit komt waarschijnlijk deels doordat het volledig gratis te gebruiken is! Wil je wat uitgebreidere functies tot je beschikking hebben? Dan kun je altijd alsnog overstappen naar de betaalde Home versie. Hierbij kun je bijvoorbeeld een draagbaar USB-systeem maken en heb je gratis technische ondersteuning. Jammer genoeg is de EaseUS Backup Free download er alleen voor Windows 10, 8, 7, Vista en XP. Met een Mac of Linux computer zul je dus op zoek moeten gaan naar andere software.

De EaseUS Todo Backup Free download zorgt ervoor dat je volledige, incrementele, differentiële en geplande backups kunt maken. Bovendien kun je met de EaseUS Todo Backup Free download backups maken van hele systemen, van partities en van bestanden. Ze kunnen hierbij ook nog eens gecomprimeerd worden. Het is ook mogelijk om je systeem te migreren naar een SSD of HDD, zodat je schijf vervangen of geüpgraded kan worden.
EaseUS Backup Free download verkrijgen

De EaseUS Backup Free download geeft je gratis backup maken software om kopietjes te maken van alles op je PC wat je niet kwijt wilt raken. Wat je sowieso nodig hebt om het te kunnen installeren is minstens 1GB aan vrije ruimte. Helaas is de EaseUS Todo Backup Free download er nog niet in het Nederlands, dus je zult minimale kennis van de Engelse taal nodig hebben om er gebruik van te kunnen maken. Ondersteunde bestandssystemen zijn NTFS, FAT12, FAT16 en FAT32.

Interesse gekregen om deze geweldige software te installeren? Ga dan op deze pagina naar de ‘download’ button en je wordt naar de officiële site van de ontwikkelaars gestuurd. Ook kun je bovenaan de pagina wat screenshots van de software bekijken.