AOMEI Backupper Standard

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

AOMEI Backupper Standard download mogelijkheden

Met de AOMEI Backupper Standard download heb je het ideale programma op je computer staan om back-ups te maken. Van alle gratis backup maken software komt AOMEI Backup Standard vaak het beste uit de test. Het is dus zeker een aanrader! Jammer genoeg is de AOMEI Backupper Standard download er wel alleen voor Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista en XP. De software is volledig gratis, maar je kunt een betaalde versie aanschaffen als je erg tevreden met het programma bent. Je krijgt er dan veel nieuwe functies bij en de technische ondersteuning wordt beter.

Je hebt met de gratis AOMEI Backupper Standard download veel verschillende mogelijkheden tot je beschikking. Niet alleen kun je back-ups maken, het is ook mogelijk om te synchroniseren met een disk of USB. Ook kun je een kloon maken van je besturingssysteem, van je hard drive of van een partitie en kun je bestanden en disks herstellen. Terwijl je een kloon maakt van je besturingssysteem hoef je niet eens opnieuw Windows te installeren. De back-up opties die je binnen AOMEI Backup Standard kunt gebruiken, zijn:

  • Systeem back-up
  • Disk back-up
  • Partitie back-up
  • Bestand back-up
  • Bestand sync
Interesse in AOMEI Backup Standard gekregen?

De AOMEI Backupper Standard download onderscheidt zich van andere soortgelijke programma’s door de vele verschillende functies. Zo kun je bestanden synchroniseren, je hard drive klonen en zijn er veel verschillende opties om een planning voor je back-ups te maken. Als zo’n back-up gemaakt wordt, is het ook nog eens zo dat er niet veel van de CPU in beslag wordt genomen door de erg praktische back-up software.

Mocht je ondertussen overtuigd zijn van hoe geweldig het programma is, dan kun je op deze pagina het programma gaan downloaden. Je ziet ook gelijk wat screenshots. Als je toch niet enthousiast bent geworden, kun je natuurlijk ook nog even verder kijken op de website van Downen.