Paragon Backup & Recovery

Paragon Backup & Recovery

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Download Paragon Backup & Recovery Free voor je PC

Download Paragon Backup & Recovery Free en je hebt een geweldig programma om back-ups te maken tot je beschikking! De gratis backup maken software biedt veel opties, maar is toch erg overzichtelijk. Je ziet dat er tijd is besteed aan het maken van een mooie interface. Dit komt de gebruiksvriendelijkheid van het programma alleen maar ten goede. Om alvast te kunnen zien hoe de software eruit ziet, kun je bovenaan deze pagina wat screenshots bekijken. Zo krijg je al een vrij goed beeld van hoe Paragon Backup and Recovery Free gebruikt wordt.

Helaas is de software er alleen voor Windows 10, 8.1, 8 en 7, maar download Paragon Backup & Recovery Free hier zeker voor! Dingen die je er zoal mee kunt zijn een planning maken van op welke dagen er back-ups gemaakt moeten worden en een complete back-up maken van je hele systeem. Download Paragon Backup & Recovery Free en je kunt dus een disk creëren waar een volledige kopie van je computer op staat. Om nog wat specifieker te zijn, kun je een disk, differential of incremental backup maken. Ook kun je backup jobs aanmaken en makkelijk een hele disk of juist losse bestanden herstellen.
Enthousiast over Paragon Backup and Recovery Free?

Het is erg eenvoudig om het programma te verkrijgen. Download Paragon Backup & Recovery Free als je ten minste 256 MB aan geheugen op je computer vrij hebt, anders is er niet genoeg ruimte voor de software. Met dit back-up programma wordt je computer een stuk beter beveiligd. Ook zul je niet snel meer je prachtige vakantiefoto’s en belangrijke bestanden voor school of werk permanent kwijtraken. Zo kun je weer met een gerust hart slapen! Klik simpelweg op de ‘download’ button en je kunt aan de slag. Bij vragen en/of opmerkingen kun je altijd een reactie achterlaten op de website.