Gratis DTP software download je bij Downen

Soms mist een standaard tekstverwerker wat mogelijkheden die je eigenlijk toch echt nodig hebt. Dan kan een gratis DTP software download zeker van pas komen. Daarom bieden we bij Downen gelukkig zulke software! Je kunt gratis desktop publishing software gebruiken om documenten voor drukwerk makkelijk te bewerken en op te maken. Hierbij kun je denken aan nieuwsbrieven, tijdschriften, boeken en brochures. Tekst uit een tekstverwerker en bewerkte afbeeldingen uit grafisch design software kun je eenvoudig verwerken nadat je een gratis DTP software download verkregen hebt. Zo kun je altijd een mooie lay-out voor je publicaties maken. Heel fijn, want een publicatie met een mooie opmaak is een stuk aantrekkelijker voor de lezer.

Om professioneel drukwerk te creëren wordt vaak als eerst aan computerprogramma’s als Adobe InDesign en Microsoft Publisher gedacht. Voor deze programma’s moet je echter betalen, wat een groot nadeel kan zijn. Gelukkig kun je met gratis desktop publishing software bijna net zo veel. Kijk dus gerust even rond op de website van Downen of je software tegenkomt die voor jou geschikt is. We bieden op het moment de volgende mogelijkheden voor een gratis DTP software download:

 

Waarom gratis desktop publishing software downloaden?

Als je gratis desktop publishing software hebt gedownload kun je als een ware professional publicaties gaan opmaken. We begrijpen het volledig als je niet voor geschikte software wilt betalen. Zeker als je er niet heel serieus over bent of als je het maar voor korte tijd nodig hebt. Publicaties opmaken is over het algemeen vooral erg makkelijk op een Mac computer. Dit heeft veel bijgedragen aan het huidige succes van Apple.

Door zelf op zoek te gaan naar een geschikt programma voorkom je ook heel veel gedoe. Je bent zo niet afhankelijk van anderen. Normaal moet er heel wat gebeuren voordat een ontwerp van jou door een drukker verwerkt kan gaan worden. Het is zo dat er dan aan heel wat technische eisen voldaan moet worden. Je moet bijvoorbeeld rekening houden met kleurprofiel, PDF-certificatie en RGB omzetten, maar door zelf de touwtjes in handen te nemen kan dit voorkomen worden!