Bestanden verwijderen

Permanent bestanden verwijderen

Veel mensen willen wel eens hun pc verkopen. Of veel mensen nemen een pc over waar nog veel sporen achter gelaten zijn van de vorige gebruiker. Het is dan verstandig om software voor het permanent verwijderen van bestanden te gebruiken. Ook de harde schijf vernietigen is iets wat je dan kunt doen. Laat het nou toevallig ook zo zijn dat wij van Downen daar gratis software voor aanbieden!

Met deze software voor harde schijf wissen of bestanden definitief verwijderen kun je veilig en eenvoudig je computer leegmaken. De bestanden, gegevens, documenten of wat dan ook worden dan verwijderd en kun je nooit meer herstellen. Denk dus goed na voordat je deze software inzet. Wij van Downen bieden de volgende software gratis aan voor harde schijf leegmaken en  bestanden definitief verwijderen:

 

Computer leegmaken zonder sporen achter te laten

De hierboven gepresenteerde programma’s voldoen aan de eisen die nodig zijn om harde schijf opruimen optimaal uit te voeren. Permanent verwijderen betekend dus ook echt permanent, en niet herstelbaar. Ideaal wanneer je een computer overneemt van iemand die hem nog niet leeg heeft gemaakt of wanneer je jouw computer zelf wilt verkopen. Je wilt namelijk niet dat een nieuwe gebruiker van je computer in aanraking kan komen met voor jou privacygevoelige bestanden.