Eraser

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Gratis Eraser download

De Eraser software is een goed programma voor het veilig wissen van bestanden, documenten of zelfs een hele harde schijf. Het programma bevat een mooie gebruiksinterface waarmee je ongeveer alles kunt doen als het gaat om het veilig wissen van bestanden. De gratis Eraser download is helaas wel alleen mogelijk voor mensen die Windows gebruiken. Wil je in de toekomst op een veilige manier bestanden, documenten of een hele harde schijf wissen? Dan is deze software er zeker een die je moet leren kennen.

Wissen zonder dat er sporen worden achtergelaten

De Eraser Nederlands versie wist bestanden voor goed van je pc. Dat doen ze door ze tot 35 keer te overschrijven waardoor ze niet meer traceerbaar zijn. Voordat je actie onderneemt moet je er dus wel goed over nadenken. Alles wat de Eraser software wist, kan nooit meer teruggevonden worden. Verder kan het programma ingesteld worden om de inhoud van elke map op een vast schema veilig te verwijderen. Ook is het goed om te weten dat de gratis Eraser download eigenlijk al in de Windows verkenner is geïntegreerd. Klik met de rechtermuisknop op een bestand of map en je ziet dat je hetgeen kunt wissen. Dat Windows het programma gebruikt zegt veel over hoe goed en betrouwbaar het is.Gratis Eraser software downloaden via Downen

De gratis Eraser download maakt het mogelijk om documenten, bestanden en mappen op een veilige manier te wissen. Wanneer iets wordt gewist wordt het tot wel 35 keer overgeschreven waardoor het niet meer traceerbaar is. Bestanden die je wist met dit programma kun je dan ook nooit meer terugvinden. Denk dus goed na over je keuzes. De gratis Eraser software kan alleen worden gebruikt op Windows besturingssystemen. Wil je graag op een veilige en eenvoudige manier bestanden, documenten of gehele mappen wissen? De Eraser download kun je uitvoeren door bovenaan de pagina op de ‘download’ button te klikken.

Ben je toch op zoek naar een ander programma of wil je het vergelijken met vergelijkbare software? Bekijk dan onze andere programma’s die computer opschonen mogelijk maken.