Website maken

Gratis website maken

Een gratis website maken is tegenwoordig voor iedereen binnen handbereik. Binnen een handomdraai kun je kiezen uit duizenden templates om je website een geheel nieuwe look en feel te geven. Bovendien voldoet je website dan aan alle huidige maatstaven en beschikt deze over zeer goede technische functionaliteiten. En wanneer je template niet voldoet dat kun je oneindig veel gratis plug-ins downloaden om voor iedere wens een oplossing te vinden.

Ontdek direct de mogelijkheden die wij van Downen voor je hebben samengesteld:


Website maken gratis CMS systemen

Wanneer je een website maken gratis procedure in wilt gaan dan zijn er meerdere mogelijkheden. De allereerste keuze die je dient te maken is de keuze binnen welk systeem, ook wel CMS, je de website wilt maken.

De keuze voor een bepaald CMS systeem hebben te maken met de wensen die je hebt. Zo hebben bepaalde systemen meer mogelijkheden voor webshops, terwijl andere platformen juist weer meer geschikt zijn voor dienstverlenende websites. Het kan dus verhelderend werken wanneer je allereerst al je wensen en eisen op papier zet voordat je je verdiept in ieder van bovenstaande systemen. Dat zorgt ervoor dat je vanuit een goede basis de gehele fundering voor je business kunt ontwikkelen.

Wanneer de keuze voor een platform is gemaakt kun je uiteraard iedere omgeving verder personaliseren met de ruime mogelijkheden aan plug-ins. Zo kun je bijvoorbeeld altijd betaalproviders toevoegen aan dienstverlenende websites, dan wel lead genererende pagina’s toevoegen aan webshops. Alles samenvattend kun je dus niet snel een bult vallen wanneer je gebruik gaat maken van een van bovenstaande systemen.