Joomla

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Joomla downloaden

Joomla downloaden geeft je de beschikking over open source software om gratis websites te maken. Op basis van het open source principe is het voor developers mogelijk om de software verder te ontwikkelen. Én kan het bovendien worden verrijkt met meerdere extensies. Op deze wijze verkrijg je zeer uitgebreide functionaliteiten om met de gratis Joomla download eenvoudige tot zeer geavanceerde websites te maken. Zonder technische voorkennis kun je dus eenvoudig een gratis website maken.
Opties binnen de Joomla download Nederlands versie

In navolging van WordPress is de Joomla download Nederlands versie een van de meest gebruikte CMS software van dit moment. Uit een verzamelbak van duizenden ontwerpen, extensies en modules kun je de basis van je website gedegen opzetten en gaandeweg het ontwikkelproces verder uitbreiden. Bovendien is een zeer grote community actief, waardoor je bij eventuele vragen direct terecht kunt bij een van de vele gebruikers.

Vrijwel alle ontwerpen die je als thema selecteert zijn mobielvriendelijk. Hetgeen inhoud dat het ontwerp wordt geschaald op basis van de grootte van het scherm en voor ieder apparaat toegankelijk is. Ook kun je binnen de gratis Joomla download Nederlands versie eenvoudig je content toevoegen en optimaliseren voor zoekmachines. Zo kun je onder andere meta-tags en links toevoegen, zodat je de website kunt optimaliseren voor zoekmachines zoals Google.

Daarnaast is Joomla downloaden en installeren voor ieder type website mogelijk. Of je nu een informatieve website maakt of juist gericht bent op het ontwikkelen van een webshop, het kan allemaal. Voor de ontwikkeling van een webshop kun je eenvoudig voorraden beheren, producten toevoegen en product details aanpassen. De beheerdersfuncties zijn uitgebreid, waardoor je zonder tussenkomst van een developer je website volledig in beheer hebt en blijvend kunt onderhouden.

Joomla downloaden en installeren

Is Joomla voor jou hét platform om je website in te ontwikkelen? Dan kun je direct gratis Joomla downloaden en installeren door bovenaan op de ‘download’ button te klikken. Op Downen bieden we daarnaast ook nog andere prachtige CMS software aan. Denk onder andere aan de veelgebruikte WordPress downloaden mogelijkheid.