Magento

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Magento download

Van de Magento download zijn twee verschillende versies beschikbaar; (1) de gratis open source versie, (2) de betaalde commerce cloud-versie. Op Downen bieden we natuurlijk enkel gratis software aan, waardoor we ons zullen focussen op de gratis versie. Gratis Magento downloaden is in ieder geval in de afgelopen jaren sterk gestegen en heeft als gratis website maken platform sterk aan populariteit gewonnen. Tegenwoordig is deze software goed vertegenwoordigd in de top 10 van meest populaire e-commerce platformen.
Alle functionaliteiten van de Magento download

De gratis Magento download is een platform dat voornamelijk bedoelt is voor e-commerce websites. In de gratis open source versie is namelijk als standaard een checkout proces, inclusief betaalsysteem en verzending, inbegrepen. Bovendien is het e-commerce proces volledig geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers. Dus ook wanneer bezoekers via een mobiele telefoon en/of tablet je webshop bezoeken is deze goed navigeerbaar.

Daarnaast is een belangrijke feature dat je heel eenvoudig een catalogus van je producten kunt managen. Bovendien kunnen bezoekers van je website deze producten goed opzoeken via de ingebouwde zoekfunctionaliteit. En heb je daar bovenop nog meer wensen, dan kun je altijd nagaan of je via de Magento Marketplace bepaalde extensies kunt toevoegen aan je bestaande webshop. Zo kun je de webshop altijd verder finetunen en laten voldoen aan al je wensen.

Wanneer je echt dieper de materie in wilt gaan, dan dien je gebruik te maken van de betaalde Magento Commerce versie. Dan kun je functionaliteiten toevoegen in de trend van loyaliteitsprogramma’s, product aanbevelingen, klant segmenteren en meer. Mocht je toch liever gebruik blijven maken van een gratis platform dan zou je voor deze (en meer) functionaliteiten altijd WordPress downloaden of Joomla downloaden kunnen realiseren.

Gratis Magento downloaden

Is dit toch voor jou hét platform om je webshop in te ontwikkelen? Dan kun je direct gratis Magento downloaden en installeren door bovenaan op de ‘download’ button te klikken. Op Downen bieden we daarnaast ook nog andere prachtige CMS software aan, mocht je meerdere platformen wensen te vergelijken.