Tekenen

Tekenprogramma gratis downloaden

Duizenden mensen gaan wel eens een tekenprogramma gratis downloaden en/of maken specifiek gebruik van een 3D ontwerp programma op de computer of laptop. Echter komt vaak voor dat je moet betalen voor een (3D) teken programma. Daarom zijn wij van Downen blij dat we verschillende gratis tekenprogramma ’s aanbieden met allemaal hun eigen kenmerken. Alle programma’s die we aanbieden kun je onderverdelen in 3D tekenprogramma, technisch tekenen en de normale teken- of schildersprogramma’s waar je je creativiteit in kwijt kunt. Voor ieder is er dus wat wils.

De software op deze pagina kan dus voor verschillende doeleinden van pas komen. Een standaard teken programma wordt over het algemeen gebruikt door hobbyisten. Maar kan natuurlijk ook voor opdrachten op het werk of op school worden gebruikt. Een technisch tekenprogramma wordt uiteraard wel vaker gebruik voor werk en/of school doeleinden. Wanneer je iets moet ontwerpen voor werk of school kan het handig zijn om een gratis teken- of schildersprogramma, technisch tekenprogramma of zelfs een 3D ontwerp programma te gebruiken. Dit is allemaal mogelijk via Downen!

Gratis tekenprogramma mogelijkheden

Je kunt één of meerdere van de volgende tekenprogramma gratis downloaden via Downen:

De software verschilt allemaal van elkaar en elk heeft zijn unieke kenmerken. Zo is de een echt om te schilderen en de ander juist weer meer geschikt voor 3D of technisch ontwerpen. Ieder programma heeft zijn eigen pagina waar we dieper ingaan op de mogelijkheden, voor- en nadelen van de software. Leer alle ins en outs van de software en krijg toegang tot de gratis download door hierboven op een van de software varianten te klikken.