MyPaint

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

MyPaint download gratis

De MyPaint software download wordt gratis aangeboden door Downen. MyPaint is een open source programma waarmee je kunt tekenen en schilderen via een computer of tablet. Op een tablet is het heel fijn werken vanwege het feit dat je met je vingers kunt schilderen en tekenen dankzij de touchscreen-functie. Op de computer moet dit met een muis, wat natuurlijk iets minder makkelijk is. De MyPaint download gratis versie is geschikt voor Windows, Mac OS X en Linux. Wordt jij ook enthousiast van deze software? Lees dan gerust verder en kom te weten wat dit programma te bieden heeft. Ben je toch op zoek naar andere software? Bekijk dan andere grafisch design software.

Een eenvoudig tekenprogramma met genoeg mogelijkheden

Het programma is voor iedereen toegankelijk. De interface van de MyPaint gratis versie is namelijk erg logisch en overzichtelijk. Alle functies zijn eenvoudig te gebruiken waardoor je al heel snel met dit programma overweg kan. Net als de Adobe Fireworks download is het een rastertekenprogramma, wat inhoudt dat bestanden als OpenRaster (ORA) worden opgeslagen waardoor je ze met andere tekenprogramma’s kunt uitwisselen. De MyPaint software ondersteunt ook PNG en JPG formaten. Verder bezit het programma over een groot aantal verschillende kwasten, markeerstiften, potloden, pennen et cetera. Deze hebben op zichzelf ook nog meerdere functies. Ook kun je op de MyPaint download zelf kwasten aanmaken naar je eigen wensen en behoeften. Net als bij de Adobe Photoshop download kun je ook hier in lagen werken. Tot slot is het tekenvel oneindig groot en kun je dus echt helemaal je gang gaan binnen het programma.
De gratis MyPaint software verkrijgen via Downen

Met de gratis MyPaint download krijg je toegang tot een handig en eenvoudig teken- en schildersprogramma. De software is volledig gratis en geeft je toegang tot veel mogelijkheden en functionaliteiten. Eigenlijk is het dus best verrassend dat er geen kosten aan verbonden zijn. De software is geschikt voor Windows, Linux en Mac OS X. Wordt jij ook zo enthousiast van deze software? Dan kun je het programma downloaden door bovenaan deze pagina op de ‘download’ button te klikken.

Is je besturingssysteem niet geschikt of wil je toch op zoek naar andere software? Kijk dan gerust verder op onze site voor andere grafisch design software. Wij hopen dat je genoeg informatie hebt om met het programma aan de slag te gaan. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!