Blender

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Blender download gratis

Wij van Downen bieden de Blender download gratis aan. Met deze gratis Blender 3D software kun je 3D afbeeldingen en animaties maken. Normaliter kost dit soort software honderden euro’s, dus daarom is het geweldig dat dit gratis tekenprogramma bestaat. De Blender software  is een open source project dat oorspronkelijk is ontwikkeld in Nederland. De bediening van dit programma wijkt af van veel vergelijkbare programma’s, dus daar moet je als gebruiker wel rekening mee houden. Wordt jij ook zo enthousiast van deze gratis Blender 3D software? Lees dan gerust verder en kom meer te weten over het programma. Onderaan de pagina staat beschreven hoe je de Blender download gratis, eenvoudig en snel kunt uitvoeren op je computer.

Een ideaal open source-programma voor het maken van 3D animaties en afbeeldingen

Op een gegeven moment stopte de ontwikkeling van het programma omdat er te weinig gebruikers waren. Toch was er een groep gebruikers die dit heel erg jammer vond. Vandaar dat de code openbaar werd gemaakt door de ontwikkelaars van Blender 3D. Op deze manier kunnen gebruikers en/of ontwikkelaars zelf het programma verbeteren en doorontwikkelen. Dit was natuurlijk toch nog goed nieuws voor de trouwe gebruikers van de Blender software. Er zitten nooit kosten verbonden aan bepaalde ontwikkelingen of aanpassingen. Zoals gezegd kun je met het programma 3D tekeningen maken en animaties. Veel game-ontwikkelaars maken gebruik van de Blender download omdat het een fijn programma is met genoeg functies. Zo kun je bijvoorbeeld ook bestanden uit vele andere 3D programma’s inladen. Dit kan fijn zijn als je al eerder gebruik hebt gemaakt van een ander programma.
De gratis Blender 3D software verkrijgen via Downen

Met de gratis Blender download krijg je toegang tot een handig open source programma. De software is volledig gratis en geeft je toegang tot veel mogelijkheden en functionaliteiten. Je kunt er fantastische 3D tekeningen en animaties mee maken. Veel vergelijkbare software kan wel honderden tot zelfs duizenden euro’s kosten. Eigenlijk is het dus best verrassend dat er geen kosten aan verbonden zijn. De software is geschikt voor Windows, Linux en Mac OS X. Ook via Steam kun je de Blender 3D software downloaden. Ben jij ook zo enthousiast over deze software? Dan kun je het programma downloaden door bovenaan deze pagina op de ‘download’ button te klikken.

Is je besturingssysteem niet geschikt of wil je toch op zoek naar andere software? Kijk dan gerust verder op onze site voor andere video software of grafisch design software. Wij hopen dat je genoeg informatie hebt om met het programma aan de slag te gaan. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!