SketchUp Make

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

SketchUp download

3D tekeningen ontwerpen en bewerken doe je met de SketchUp download! Voorheen was SketchUp Make van Google. Het is onder andere ontworpen door architecten. Google verkocht het programma en nu gaat de software verder onder de naam SketchUp Make. Met deze software kun je voertuigen, gebouwen, interieur en andere voorwerpen tekenen en tonen als 3D objecten in Google Earth. Dat SketsUp mede is ontworpen door architecten betekent niet dat je zonder bepaalde kennis niet met dit programma kunt werken. Doordat SketsUp een apart trainingsscherm bevat met tips en suggesties, is het voor iedereen te begrijpen en maak ook jij je eigen 3D ontwerpen van bijvoorbeeld voertuigen of gebouwen gemakkelijk zelf.
Heb je ideeën voor een gebouw, voertuig of een ander voorwerp en zou je dit ontwerp graag willen maken in een 3D tekening? Dan is een SketchUp free download echt iets voor jou. SketsUp bevat verschillende features waarmee je je idee geheel naar wens kunt ontwerpen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uit verschillende kleuren en patronen te kiezen vanuit diverse materialen. Verder is er de mogelijkheid om een bepaalde foto over je ontwerp heen te leggen. Ook is er keuze uit vele verschillende soorten bekleding voor in het gebouw. Daarnaast is het zo dat wanneer je lijnen tekent, het programma zelf tips aanreikt voor het creëren van diepte. De SketchUp free download is gebruiksvriendelijk en bevat veel mogelijkheden voor al je ontwerpen. Als je klaar bent met je ontwerp kun je het ontwerp aanmelden voor opname in Google Earth of zelf exporteren als 2D-afbeelding. Op deze website kun je de SketsUp gratis downloaden. Je kunt dus aan de slag met jouw ontwerp ideeën zonder dat je hieraan geld hoeft te besteden.

Beschikbaarheid van de download

Bij Downen bieden we deze gratis CAD software aan voor verschillende besturingssystemen. De SketchUp free download is beschikbaar voor besturingssystemen van Windows, zoals Windows 7 en 8, Windows Vista en Windows XP. Ook is de SketchUp download beschikbaar voor Mac. Downloaden gaat gemakkelijk en snel via bovenstaande ‘download’ button. Met dit uitgebreide en gebruiksvriendelijke programma kun je direct aan de slag en ontwerp je je keuken, nieuwe huis, badkamer of een ander ontwerp helemaal zelf!