GIMP

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

GIMP download

Voor het bewerken van foto’s of afbeeldingen op uw computer is het handig om grafisch design software te hebben. GIMP download is een gratis te downloaden bewerkingsprogramma. Het programma zou je het beste kunnen vergelijken met Photoshop. GIMP Photoshop Bestaat al sinds 1996 en is dus al flink doorontwikkeld door de makers. Het bewerkingsprogramma kan op verschillende platforms geïnstalleerd worden. Dit is mogelijk op de besturingssystemen Windows, Mac en Linux.

Dit programma wordt vaak bestempeld als het beste gratis alternatief voor Photoshop om foto’s en afbeeldingen mee te bewerken. Deze software heeft veel vergelijkingen met Adobe Photoshop en is daarom ook ideaal om op een professionele manier je foto’s te bewerken. De vele functies die het programma bevat maken het voor je mogelijk om tot in de kleinste details te werken. Één van de functies die het programma bevat is het werken in verschillende lagen. Dit houd in dat je verschillende effecten kunt toepassen op een en dezelfde foto of afbeelding. Naast het werken met lagen is ook de toverstok aanwezig in GIMP Photoshop. De toverstok zorgt ervoor dat het selecteren van bepaalde gebieden op een foto zeer gemakkelijk gaat. Verder zijn natuurlijk ook alle andere functies aanwezig die bij een fotobewerkingsprogramma horen. Door al deze functies wordt deze download gezien als een top programma voor designers.
Download GIMP Mac en Windows gratis

Wil je ook aan de slag als designer of juist in je vrije tijd je foto’s optimaliseren. Download GIMP Mac of download GIMP Windows versie dan nu op de website van Downen. De Software van het programma is een open source software die gratis gebruikt kan worden. In het begin vergt het programma enige oefening wanneer je nog geen handigheid hebt met Photoshop. Echter door het gewoon te doen leer je snel en ben je in de korstte keren een verfijnd bewerker van foto’s of afbeeldingen.