PhoXo

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

PhoXo Nederlands versie

PhoXo download je voor het gratis bewerken van foto’s. Het is een klein programma met niet al te veel ingewikkelde opties. PhoXo Nederlands versie kenmerkt zich als een fotobewerkingsprogramma met daarin de noodzakelijke tools voor het bewerken van foto’s. De belangrijkste functie binnen dit programma is toch wel het gebruik van lagen. Doordat je lagen gebruikt bij het bewerken van foto’s is het mogelijk om verschillende foto’s in elkaar te zetten. Online bied PhoXo gratis mogelijkheden om extra frames en cliparts te downloaden. Dit zijn speciale kaders die je over je foto’s heen kunt plakken waardoor het lijkt of deze al in een lijstje zitten.

Meer dan alleen standaard functies

Naast de eerder genoemde functies heeft PhoXo Nederlands versie ook alle standaard opties die je van grafisch design software mag verwachten. Het selecteren van objecten binnen een foto is dan ook gemakkelijk te doen met het toverstafje. Met deze functie selecteer je direct een verbonden gebied, zodat je het niet geheel met de hand hoeft te doen. Het verwijderen van rode ogen gaat ook zeer gemakkelijk, aangezien er een speciale functie voor is. Wanneer je de functie selecteert dan klik je vervolgens op de ogen en deze worden hersteld naar de originele kleur. Een filter over de foto plaatsen is ook beschikbaar binnen deze software. Met de filters is het mogelijk om kleurenfoto’s om te zetten in bijvoorbeeld sepia of zwart wit.

Overal uitleg in de PhoXo Nederlands versie

PhoXo download je wanneer je nog niet thuis bent in de wereld van het foto bewerken. Dit programma bied je de mogelijkheid om het op een makkelijke manier te leren. Bij iedere functie binnen dit programma is een uitleg via een help button aanwezig. Door het lezen van deze handleiding kun je stapsgewijs leren omgaan met een fotobewerkingsprogramma.
Gratis PhoXo download voor Windows

Ben je van plan om je gemaakte vakantiefoto’s te gaan bewerken, maar je bent nog niet ervaren met het bewerken van foto’s? Download dan PhoXo gratis op je computer. Dit is een simpel en klein programma, dat makkelijk gebruikt kan worden door beginners. Het heeft de belangrijkste functies om mee te werken met een uitgebreide uitleg.