Funny Photo Maker

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Funny Photo Maker download

Funny Photo Maker download is grafisch design software waarmee je makkelijk effecten toevoegt aan bestaande foto’s. deze effecten zijn vaak grappige effecten. Zo is het mogelijk om al je bestaande foto’s in speciale frames te passen. Download Funny Photo Maker gratis om de foto’s te creëren waarbij je midden tussen bekende mensen in staat. Een ander voorbeeld is dat je in een astronautenpak op de maan komt te staan.

Funny Photo Maker beschikt over drie categorieën waarin je de foto’s kunt aanpassen. Binnen deze categorieën zijn er 200 standaardeffecten die je toe kunt passen op de foto’s. De eerste manier is om foto’s in frames te plaatsen. Er is een bepaald frame waarin een stuk is weggelaten. Vervolgens plaats je de foto of een gedeelte hiervan in dit frame. De tweede mogelijke manier is de Face Fun functie. In de Face fun functie is het mogelijk om gezichten van mensen aan te passen. Deze gezichten kun je omtoveren in bijvoorbeeld de gezichten van dieren. Zo lijkt het net of je het gezicht hebt van het dier dat je hebt gekozen. De derde mogelijkheid zijn de photo effects. De foto die wordt bewerkt met een van deze effecten kan ervoor zorgen dat het net lijkt of het een schilderij is. Er zijn dan ook ontzettend veel verschillende effecten te kiezen voor je foto’s.

Het opslaan van je gecreëerde foto’s in de Funny Photo Maker gratis versie kan in verschillende bestandstypen. Zo is het niet alleen mogelijk om te kiezen voor JPG, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor BMP, PNG of GIF. De Funny Photo Maker download is echter alleen beschikbaar voor het besturingssysteem van Windows.
Download Funny Photo Maker gratis voor Windows

Wanneer je van plan bent om je foto’s om te toveren naar foto’s met een grappige twist dan is de Funny Photo Maker download het programma dat je nodig hebt. Het is een gratis fotobewerkingsprogramma dat makkelijk in gebruik is. Een voordeel aan het programma zijn de vele standaardeffecten die vooraf zijn geïnstalleerd.