Faststone Image Viewer

Faststone Image Viewer

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Faststone Image Viewer download Nederlands

Faststone Image Viewer download Nederlands is een gebruiksvriendelijk fotoprogramma voor het bekijken van al je foto’s. Deze software is dan ook een van de beste in zijn soort. Ook is het mogelijk om korte filmpjes die zijn gemaakt met je telefoon of fototoestel af te spelen. Faststone Image Viewer download Nederlands is dan ook een overzichtelijk programma met een goede interface. Hierdoor is iedere gebruiker in staat om naar eigen wens fotoalbums te maken. De fotoalbums kun je vervolgens op een cd’tje zetten zodat je deze later nog een keer kunt bekijken.

Met Faststone Image Viewer download Nederlands is het ook mogelijk om voor de foto’s die je gemaakt hebt het licht te bewerken. Er bevind zich een kleine grafisch design software mogelijkheid binnen het programma. Hiermee ben je als gebruiker in staat om bijvoorbeeld rode ogen te verwijderen. Ook kun je het contrast en de helderheid van de foto aanpassen om deze scherper te maken. Het bijsnijden en verkleinen van foto’s is ook mogelijk.

Wanneer je een groep foto’s bij elkaar in een album plaatst heb je de mogelijkheid om muziek onder de foto’s te plaatsen. Faststone Image Viewer download Nederlands is in staat om veel verschillende bestandstypen te ondersteunen. Naast de bekende bestandstypen zoals JPEG, GIF en PNG is dit programma ook in staat om bestandstypen zoals TIFF, PCX en TGA te ondersteunen. Doordat dit programma deze optie biedt, maakt het niet uit van wat voor type fototoestel je gebruik maakt.
Faststone download gratis

Het programma is beschikbaar voor gebruikers die een makkelijk fotoprogramma willen met alle voordelen. Doordat Faststone download gratis versie een makkelijk programma is om te gebruiken kun je er vele kanten mee op. Verder bevinden alle opties die fotobewerkingssoftware nodig heeft in de Faststone download gratis versie. Het voordeel zit met name in de gebruiksvriendelijke interface van het programma waarin alle opties snel gevonden kunnen worden. Wil je ook gebruik maken van deze gratis versie? Kijk en download dan snel op de website van Downen!