FreeCAD

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

FreeCAD download

De FreeCAD download is een gratis CAD programma. Het is vooral bedoeld voor mechanisch ontwerp. Maar wanneer je het wilt gebruiken om andere 3D-objecten met precisie te vormen kan dat ook. De software bevat genoeg mogelijkheden waardoor het programma zeker zal voldoen aan al je wensen. De FreeCAD download, een prachtig alternatief voor LibreCAD, is volledig gratis en het kan geïnstalleerd worden op Windows, Debian, Ubuntu, openSUSE en Mac OSX. Ook via vele Linux-distributeurs is het mogelijk. Word jij enthousiast van deze software? Lees dan gerust verder en krijg een beter beeld van het programma. Onderaan de pagina vindt je terug hoe je FreeCAD Nederlands gratis kunt downloaden via deze pagina van Downen.

FreeCAD Nederlands versie blijft altijd in ontwikkeling

De gratis FreeCAD software biedt een grote lijst met functies. Het programma is nog steeds altijd in ontwikkeling. Dat betekend dat bepaalde mogelijkheden regelmatig verbeterd of aangepast worden en dat er zelfs nog wel eens nieuwe functies worden toegevoegd. Dit komt omdat veel mogelijkheden nog niet aan het niveau tippen van betaalde softwareprogramma’s. Verder is het programma wel zeer geschikt voor hobbyisten of mensen die het gebruiken voor kleinere workshops en dergelijke. Het aantal gebruikers van de FreeCAD software groeit enorm. Veel van deze gebruikers nemen deel aan het FreeCAD-forum. Hier kun je vele voorbeelden bekijken die met de gratis FreeCAD download zijn gemaakt. Ook zijn er op het forum genoeg mensen die je kunnen helpen met vragen die je hebt over het programma.

Innovatief open-sourceproject

FreeCAD Nederlands versie is een open-sourceproject dat dus afhangt van de gehele community. De gehele community (dus ook jij) heeft de kans om het programma te beïnvloeden. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld nieuwe functies worden toegevoegd, maar ook fouten uit het programma gehaald worden.
De gratis FreeCAD download verkrijgen via Downen

Met de gratis FreeCAD download krijg je toegang tot een handig 3D CAD vormgeving programma. De software is volledig gratis en geeft toegang tot functies die voldoen aan al je behoeften. Het is dus zeer verrassend dat het gratis is. De software is geschikt voor Windows, Debian, Ubuntu, openSUSE en Mac OSX. Ook via vele Linux-distributeurs is het mogelijk om het programma te downloaden. Wordt jij ook zo enthousiast van deze software? Dan kun je het programma downloaden door bovenaan deze pagina op de ‘download’ button te klikken.

Is je besturingssysteem niet geschikt of wil je toch op zoek naar andere software? Kijk dan gerust verder op onze site voor een ander grafisch design programma. Wij hopen dat je genoeg informatie hebt om met het programma aan de slag te gaan. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!