Drupal

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Drupal downloaden

Drupal downloaden en installeren brengt je een open source CMS dat al een hele lange tijd meegaat. De Drupal download is ontwikkeld in de programmeertaal PHP en kan voor zowel eenvoudige als geavanceerde websites worden toegepast. De software draait bovendien op alle bekende besturingssystemen als Windows, MacOS en Linux. Wel heeft het systeem een database nodig om alle onderdelen in op te slaan en is het desondanks een van de meest gebruikte gratis website maken software.
Drupal download mogelijkheden en voordelen

Net als vele andere content management systemen is de gratis Drupal download helemaal naar eigen wens aan te passen. Het systeem bevat duizenden (ruim 20 duizend!) componenten van waaruit je alle functionaliteiten die je wenst kunt toevoegen aan een bestaande website. Daardoor kun je een zeer unieke website ontwikkelen en zul je online niet snel een kopie van je website terugvinden.

Daarnaast kent de Drupal download Nederlands versie nog een enorme lijst aan andere mogelijkheden. Denk onder andere aan het creëren van meertalige websites die volledig schaalbaar (mobielvriendelijk) zijn. Het is niet voor niets dat deze software volledige mobile-first is opgezet en ruime ondersteuning krijgt van responsieve templates. Bovendien bestaan er bijzondere integratiemogelijkheden met onder andere CRM, e-mail of andersoortige systemen.

Een belangrijk voordeel van Drupal downloaden is dat je na installatie zeer eenvoudig websites kunt bouwen. Zonder technische kennis kun je de meest geavanceerde websites bouwen. Ook het beheer van de website na de ontwikkelfase is zeer overzichtelijk en efficiënt. De gehele interface is namelijk beschikbaar in de Nederlandse taal wat de beheersbaarheid van het systeem sterk bevorderd.

Gratis Drupal downloaden

Wil jij van deze tool dé basis van je nieuwe website maken? Dan kun je direct gratis Drupal downloaden en installeren door bovenaan op de ‘download’ button te klikken. Op Downen bieden we daarnaast ook nog tal van andere veelgebruikte CMS software aan.