WordPress

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

WordPress downloaden

Het WordPress CMS is veruit het meest gebruikte systeem om een website in te maken. Het betreft open source software, waardoor iedere ontwikkelaar zelf zijn draai kan geven aan het programma. Bovendien zijn er zoveel ontwikkelaars actief dat de software dagelijks van een update wordt voorzien en je daardoor over de nieuwste website maken functionaliteiten beschikt. Of je het proces van het bouwen van een website nu uitbesteed of juist zelf wil doen, WordPress downloaden doet je beschikken over dé ultieme omgeving om professionele websites te maken en beheren.
Opties binnen de WordPress download

Een belangrijke eerste stap na WordPress downloaden is de keuze voor een thema. Vanuit duizenden gratis thema’s kun je een keuze maken voor de look en feel van je website die je wenst. Bovendien zijn er thema’s voor ieder type website beschikbaar. Of je nu een website bouwt om informatief van aard te zijn (denk aan bloggen), juist een website bouwt om nieuwe klanten (leads) te genereren óf juist een webshop wilt beginnen; het kan allemaal met de WordPress download!

In navolging van de keuze voor een thema zijn er voor iedere website altijd specifieke functionaliteiten gewenst. Met de mogelijkheid tot het uitbreiden van de WordPress download met plug-ins kun je de software op een dusdanige wijze uitbreiden dat het volledig voldoet aan jouw maatstaven. Zo zijn er duizenden gratis plug-ins beschikbaar die bovendien compatibel zijn met je eerder gekozen thema. Zonder technische kennis kun je dus de meest geavanceerde websites maken, met de meest geavanceerde functionaliteiten.

Tot slot zijn widgets een andere veelgebruikte functionaliteit binnen de gratis WordPress download. Met widgets kun je eenvoudig functionaliteiten toevoegen aan een sidebar of footer van je website. Denk aan menu-opties, een zoekbalk, een inschrijving voor de nieuwsbrief of andere mogelijkheden die je zou wensen. Je kunt deze widgets toevoegen via een zogeheten ‘drag-and-drop’ systeem, zodat je eenvoudig de gewenste functionaliteiten kun selecteren en tevens de volgorde kunt bepalen.

Start met WordPress downloaden en bouw je eigen website

Ben je helemaal overtuigd van het bouwen van websites in WordPress? Dan kun je de direct gratis WordPress downloaden en installeren door bovenaan op de ‘download’ button te klikken. Op Downen bieden we daarnaast ook nog andere prachtige CMS software aan, zoals de Joomla downloaden optie.