Dropbox

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Gratis Dropbox download mogelijkheden

De gratis Dropbox download geeft je een programma om makkelijk al je bestanden online op te slaan. Je kunt de online service gebruiken voor back-ups, maar je kunt ook al je bestanden direct in het programma plaatsen. Je hebt er in ieder geval altijd toegang mee tot je bestanden. Welke browser je ook gebruikt of welk apparaat je ook tot je beschikking hebt. De Dropbox gratis download heeft geen eigen interface op de PC, maar nestelt zich in het bestandsbeheer van je computer. Zo kun je heel eenvoudig bestanden kopiëren en in je opslag plakken.

Met de gratis Dropbox download heb je 2 GB aan opslagruimte. Dit kan echter meer worden, mocht je dit nodig hebben. Hiervoor kun je vrienden uitnodigen of kun je een abonnement nemen. Zo’n abonnement kost helaas wel wat geld, maar dan heb je 1 TB aan opslagruimte tot je beschikking. Een maximum van 16 GB aan opslagcapaciteit is te verkrijgen voor een gratis account, wat ook zeker niet mis is. Met een Samsung of HTC smartphone krijg je ook gratis extra opslagruimte. Je kunt de Dropbox gratis download dus voor PC, tablet en mobiele telefoon gebruiken. Op de computer is het gelukkig beschikbaar voor Windows, Mac en Linux.
Dropbox gratis download makkelijk verkrijgen

Een gratis Dropbox download heb je heel snel tot je beschikking. Klik simpelweg op deze pagina op de ‘download’ button en je kunt aan de slag. Je hebt dan één van de beste gratis cloud opslag diensten in gebruik. De Dropbox gratis download heeft een goede integratie met Google. Zo kun je bijvoorbeeld inloggen met je Google account en komt er ondersteuning voor Gmail en Hangouts. Je hoeft je met dit programma nooit meer zorgen te maken over dat je bestanden permanent kwijt gaat raken. Goed ordenen wordt ook eenvoudig, omdat alles op één plaats is opgeslagen. Mocht het toch niks voor jou zijn, dan biedt Downen ook nog heel veel andere software!