Adobe Reader

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Gratis Adobe Reader download

Tegenwoordig verstuurd, leest, print en bewerkt iedereen wel eens een PDF-bestand met download PDF reader gratis software. Maar om deze bestanden eenvoudig te lezen en te kunnen printen heb je daar wel een geschikt programma voor nodig. Dat kan vanaf heden eenvoudig met de Adobe PDF Reader. Vroeger stond een download van de Adobe PDF Reader ook wel bekend als een Acrobat Reader download. Wellicht zegt deze naam je wel iets.

Wereldwijd is AdobeReader heel populair en wordt het gebruikt voor het raadplegen van PDF-bestanden. De voorheen bekende Acrobat Reader download beschikt over verschillende functies. Zo is er de mogelijkheid voor in- en uitzoomen binnen bestanden, sites waarnaar wordt verwezen kunnen direct worden geraadpleegd, je kunt meerdere pagina’s tegelijkertijd bekijken, notities en opmerkingen kunnen aan het PDF-bestand worden toegevoegd, hardop voorlezen van de tekst en tot slot is er de mogelijkheid voor digitaal ondertekenen. Daarnaast is de Adobe Reader download onmisbaar wanneer je documenten die je vindt op het internet wilt openen.
Bij Downen kun je gratis Adobe Reader download verkrijgen. De AdobeReader software is zelfs in het Nederlands beschikbaar. Natuurlijk wil je niet alleen op je computer PDF-bestanden kunnen lezen. Daarom is er de mogelijkheid om de Adobe PDF Reader voor zowel je computer als telefoon te downloaden. Zo bieden we Adobe PDF Reader aan voor verschillende besturingssystemen van Windows zoals Windows XP, Windows Vista en Windows 7 & 8. Maar ook kun je een download voor je Apple of Android telefoon doen.

Adobe PDF Reader (Acrobat Reader)

Met AdobeReader, dat voorheen bekend stond als een Acrobat Reader download, lees je snel en gemakkelijk je PDF-bestanden. De gratis Adobe Reader download gaat gemakkelijk en snel bij Downen. Klik op de bovenstaande ‘download’ knop en ook jij beschikt over dit handige programma.