7-Zip

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Gratis 7Zip download voor je PC

Als je bestanden samen wil voegen in pakketjes, oftewel wil comprimeren, dan is de gratis 7Zip download zeker geschikt voor jou! Erg handig als je meerdere bestanden moet versturen of als je ruimte nodig hebt op je PC. De gratis 7 Zip download is er voor iedereen die Windows als besturingssysteem op de computer heeft. Mensen met Linux of Mac OS kunnen de software helaas niet gebruiken. Er is echter wel een alternatief voor Linuxgebruikers: p7zip. De gratis 7Zip download is open-source en je kunt de software aanpassen als je de voorwaarden van de LGPL aanhoudt. Hierin verschilt het dus van programma’s als WinZip en WinRAR. De gratis 7 Zip download is geschreven in C++.
Gratis 7 Zip download beschrijving

Het bestandsformaat dat in 7Zip gebruikt wordt voor de gecomprimeerde mappen is 7z. De software ondersteund echter ook gewoon ZIP en RAR bestanden. Je hebt ook de mogelijkheid om via het programma deze bestanden, net als de standaard 7z bestanden, te decomprimeren. Het is volledig gratis voor zowel thuisgebruik als voor gebruik op het werk en dus een erg geschikt alternatief voor WinZip en WinRar. De gratis 7Zip download heeft in 2007 zelfs de publieksprijs voor open-source programma’s in twee verschillende categorieën gewonnen!

Gratis 7Zip downloaden is erg eenvoudig in gebruik. Je hoeft dus niet veel verstand van computers en van software te hebben om er mee aan de slag te kunnen. Het programma zou altijd gewoon goed moeten werken. Mocht het eventueel toch voorkomen dat een ZIP bestand niet geopend kan worden, dan is het waarschijnlijk zo dat er een incorrecte header in het bestand staat. Dit zal dus hoogstwaarschijnlijk niet aan de gratis 7 Zip download liggen.

Heb je er interesse in gekregen om gratis 7Zip te downloaden? Wacht dan niet langer en klik op de download button op deze pagina! Je wordt dan doorgestuurd naar de officiële downloadpagina van de ontwikkelaars van 7Zip. Daar heb je de keuze uit verschillende versies. Zoek je toch een ander bestanden comprimeren programma? Maak je dan geen zorgen, want natuurlijk heeft Downen ook nog wat relevante alternatieven voor jou.