DiskDigger

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

DiskDigger download

DiskDigger download is een freeware programma voor het herstellen van bestanden op je computer. Het programma is geschikt voor de besturingssystemen van Windows en Linux. DiskDigger Windows versie maakt bij het opsporen van programma’s gebruik van de verschillende datadragers in een computer. De datadragers van de harde schijf en geheugenkaarten kunnen worden gebruikt om te zoeken naar verloren bestanden. Ook is het mogelijk om de datadrager van een USB-stick te gebruiken om eventuele verwijderde bestanden terughalen mogelijk te maken. Verder kan het programma ook verschillende soorten bestanden opsporen. Zo is de DiskDigger download in staat om op zoek te gaan naar afbeeldingen, documenten, audio- en videobestanden. Doordat het programma op zoek gaat naar deze bestanden die mogelijk nog op de datadrager staan, is het herstellen van de bestanden enkel mogelijk wanneer deze daadwerkelijk op de datadrager staan.

Het programma gaat op zoek naar de te herstellen bestanden. Wanneer het deze gevonden heeft kun je binnen het programma het te herstellen bestand openen. Nu kun je zien of dit ook het bestand is wat je bedoelt omdat je een voorbeeld van het bestand te zien krijgt. Zeker met het herstellen van foto’s is dit een fijne optie. Dit komt omdat foto’s vaak een bestandsnaam met nummer hebben. Daardoor weet je vaak niet welk nummer het bestand had en zo kun je toch snel achterhalen welke foto je nodig hebt zonder dat je alle verwijderde foto’s hoeft te herstellen. Het downloaden van DiskDigger Windows of Linux is volgens de makers bedoeld om gratis bestanden op te zoeken.
DiskDigger gratis downloaden voor Windows en Linux

DiskDigger gratis downloaden doe je voor het opsporen van zoekgeraakte bestanden. Deze bestanden zijn vaak terug te vinden via de datadrager van de computer. Het programma toont voorbeeldweergaven van de bestanden wanneer je deze wilt gaan herstellen. Dit maakt het programma dan ook makkelijk te gebruiken met een overzichtelijke interface. DiskDigger download je gratis op de website van Downen!