Disk Drill

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Disk Drill download

Disk Drill download maakt het mogelijk om verloren bestanden op je computer terug te vinden. Door de geavanceerde software is het mogelijk om ook de harde schijven te doorzoeken. De harde schijven mogen ook beschikken over een zogenaamde NTFS- of FAT-indeling. Dit zijn systemen waarin harde schijven geformatteerd kunnen worden. Dit programma is er niet alleen om verwijderde bestanden terughalen mogelijk te maken, het is ook in staat om de moeilijk vindbare bestanden op te sporen. Het doorzoeken op de moeilijke bestanden gebeurt via een Deep scan. Deze modus is een speciale functie. Het programma gaat in de bestandsstructuur van het apparaat. Het gaat op zoek naar de markering die bij een verwijderd bestand is gemaakt. Vanuit de gevonden markering gaat Disk Drill gratis het bestand herstellen.

Disk Drill gratis versie beschikt ook over de functie Recovery Vault. Deze functie beschermt je harde schijf doordat er een meta dataset van je bestanden wordt gemaakt. Hierdoor is de Disk Drill download in staat om je verloren bestanden terug te vinden zonder een scan uit te voeren. Het opsporen van de verschillende bestandstypes is mogelijk. Het programma ziet er gebruiksvriendelijk uit en zoekt ook snel. Het programma is niet alleen geschikt voor computers maar ook USB sticks en digitale fotocamera’s zijn in staat om gescand te worden op verloren bestanden.
Gratis Disk Drill Mac en Windows versie

Disk Drill gratis versie is het programma om ervoor te zorgen dat verloren bestanden weer teruggehaald kunnen worden. Met de Disk Drill Mac en Windows versies wordt het zoeken naar de bestanden makkelijk gemaakt. Wanneer de bestanden gevonden zijn dan is het een kwestie van een muisklik om het bestand te herstellen. Doordat het programma snel werkt blijf je niet lang in onzekerheid of het bestand nog te herstellen is. Door gebruik van de speciale functie is het zelfs niet nodig om altijd een scan uit te voeren.