Recuva

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Recuva download gratis

Recuva download gratis doe je wanneer er op de een of andere manier bestanden van de computer zijn kwijtgeraakt. Het kan voorkomen dat je bestanden per ongeluk verwijdert van je computer, of bestanden beschadigd zijn geraakt. Dan is Recuva Nederlands een programma dat het mogelijk maakt om deze bestanden terug te krijgen. Het is wel van belang dat het bestand recentelijk is verwijderd of beschadigd, dit omdat de software op zoek gaat naar de plek van de bestanden op de zogenoemde datadrager. Dit omdat de datadrager van het bestand nog niet overschreden mag zijn door een ander bestand. Wanneer de plek op de datadrager niet is aangetast dan is het bestand in veel gevallen nog te herstellen of terug te vinden. Is de plek op de datadrager overschreven door nieuwe data, dan is het onmogelijk om verwijderde bestanden terughalen te realiseren.

Het voordeel van Recuva downloaden is dat het verschillende apparaten kan scannen. De Software is beschikbaar op onder andere Windows en Android. Het installeren van de software is gemakkelijk met de installatie wizzard. Wanneer het programma geïnstalleerd is kun je het gemakkelijk gebruiken. Wanneer het programma is gestart dan kun je invullen welk bestand dat je zoekt. Na het bestand te hebben ingevuld vink je de locatie aan waarvan jij denkt dat het bestand is verwijderd. Vervolgens klik je op de startknop en de Recuva download gratis software gaat aan de slag. Wanneer de scan is uitgevoerd toont Recuva Nederlands programma een lijst met resultaten waaruit je kunt kiezen welk bestand je wilt herstellen.
Recuva downloaden voor Windows

Recuva Downloaden is het programma om ervoor te zorgen dat de pas verloren bestanden weer teruggehaald kunnen worden. Door een makkelijk programma met een stapsgewijze werking is het voor iedereen goed te doen om je bestanden te herstellen. Het herstellen van bestanden gebeurt via de datadrager. De zoektocht naar het bestand kan alleen succesvol zijn wanneer de data op de datadrager nog niet overschreven is.