WinZip

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Gratis WinZip download

Met de gratis Winzip download beschik je over een compressie programma voor Windows. Hiermee kan je een bestand verkleinen, ofwel inpakken. Dit heeft als gevolg dat de bestandsgrootte van het te comprimeren bestand kleiner wordt. Je kunt met WinZip gratis downloaden snel mappen comprimeren zoals binnen ‘Mijn Documenten’. De wizard helpt mensen die nieuw zijn met het programma en het begrip ‘inpakken’. De software kan een van de meest populaire software genoemd worden voor het comprimeren (inpakken) en decomprimeren (uitpakken) van bestanden. Doordat het zeer gebruiksvriendelijk is kan iedereen het gebruiken. Daarnaast ondersteunt het naast het klassieke ZIP-formaat ook het openen van vele andere formaten. Voorbeelden hiervan zijn: IMG, RAR, CAB, BZ2, 7z, LHA, ISO en nog veel meer. Comprimeren is mogelijk voor LHA- en ZIP-formaat bestanden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een archief te maken dat zichzelf uitpakt. Dit archief kun je beschermen door middel van een wachtwoord. Je kunt je archief ook bijvoorbeeld delen via e-mail en/of Facebook. Daarnaast is delen ook direct mogelijk vanuit de ZipSend interface.
Vergeleken met de concurrentie is de gratis WinZip download veel gebruiksvriendelijker. Kortom, een programma dat ideaal is voor comprimeren en decomprimeren van bestanden. Wanneer je op zoek bent naar software om gecomprimeerde bestanden te openen, creëren of beheren dan is dit programma zeer geschikt voor jou. Daarnaast is ook beveiliging mogelijk en zullen anderen niet zomaar jouw documenten, foto’s of video’s kunnen bekijken.

Bij Downen kun je WinZip gratis downloaden. Het is geschikt voor verschillende besturingssystemen van Windows en ook voor de Mac. Bovendien is de gratis WinZip download verkrijgbaar in het Nederlands. Voor het downloaden van dit programma klik je op de ‘download’ button, bovenin deze pagina. Zo verkrijg je het gratis en snel en is comprimeren en decomprimeren ook voor jou direct uit te voeren.