WinRAR

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

WinRAR download

Met behulp van de free WinRAR download kun je bestanden comprimeren, waarmee je de bestandsgrootte van het gecomprimeerde bestand verkleint. Dit archiveringsprogramma voor Windows en Mac is vergelijkbaar met WinZip. Toch comprimeert en decomprimeert de Free WinRAR download gemiddeld sneller en ondersteunt het meer bestandsformaten. De software is dus speciaal ontworpen om mappen of bestanden te comprimeren of te decomprimeren. Wanneer je bestanden gecomprimeerd hebt kun je deze opslaan in een Zip- of RAR formaat. Dit type bestanden wordt ook wel ‘ingepakte’ bestanden genoemd. Doordat je een compressie uitvoert neemt het bestand meestal minder ruimte in beslag dan het totaal aan bestanden zou doen. Dit programma is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken door de gebruiksvriendelijke en simpele interface.
Een ander voordeel is dat de download WinRAR gratis versie ook kan decomprimeren. Dit kan bij de volgende formaten: CAB, LZH, ARJ, TAR, ACE, GZ, BZ2, UUE, JAR, 7Z, ISO en Z. Je hoeft dus nooit meer te switchen van softwareprogramma wanneer je bestanden wilt uitpakken. Verder kun je met met de download WinRAR gratis versie ook gemakkelijk bestanden en mappen coderen en beveiligen door middel van een wachtwoord. Tot slot kunnen bestanden die gebrekkig of beschadigd zijn eenvoudig hersteld worden. De software is dus ideaal wanneer je bestanden wilt comprimeren, decomprimeren, coderen of herstellen.

Het programma is geschikt voor Windows maar er is ook free WinRAR Mac versie beschikbaar. De versies voor Windows en voor Mac zijn hier gratis te downloaden. Dus of je nu een Mac of Windows versie nodig hebt, bij Downen ben je aan het juiste adres. Download WinRAR gratis op de website van Downen. Zo kan ook jij gemakkelijk comprimeren, decomprimeren, coderen en herstellen! Voor de gratis download klik je op de groene ‘download’ button bovenaan deze pagina.