PrimoPDF

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

PrimoPDF downloaden

Een Word-bestand of PowerPoint converteren naar een PDF-formaat? Dat gaat gemakkelijk en snel met de gratis Primo PDF download. Een uit te printen document wordt vaak opgeslagen als PDF-bestand. Dit omdat deze bestanden er altijd hetzelfde uitzien en nooit zullen veranderen in opmaak. Hierdoor weet je zeker dat wat je op je scherm ziet, ook daadwerkelijk zo uit de printer zal komen. Daarnaast is het zo dat als jij een PDF-bestand doorstuurt naar iemand anders, diegene het document altijd op dezelfde wijze zal zien als jij, zonder andere opmaak of vreemde tekens. Dat is vaak wel het geval als je bijvoorbeeld een Word bestand deelt.




PrimoPDF downloaden kan een goede uitkomst zijn als je graag je bestanden op wilt slaan of om wilt zetten naar een PDF-bestand. Of het nu gaat om afbeeldingen, tekst of e-books, een PDF-bestand is zo gemaakt met de gratis Primo PDF download. Verder kun je je bestanden ook heel gemakkelijk beveiligen door er een wachtwoord aan toe te voegen. Dit betekent dat wanneer iemand het bestand opent of wil bewerken, eerst het wachtwoord dient te worden ingevoerd voor de bewerking kan starten.

De gratis Primo PDF download integreert zichzelf in je PC-systeem. Wanneer je bijvoorbeeld op printen klikt zal de software na installatie direct tussen je printfuncties staan. Je kunt vervolgens kiezen uit vier verschillende afdrukprofielen die verschillen in kwaliteit en bestandsgrootte. Daarnaast staat de gratis Primo PDF download ook direct op je bureaublad. Je hoeft je documenten hier maar naar toe te slepen en ze worden direct voor je omgezet.

Met PrimoPDF downloaden zijn al je documenten voor iedereen leesbaar. Bij Downen bieden we PrimoPDF downloaden gratis aan. Het programma is beschikbaar voor verschillende Windowssystemen. Klik op bovenstaande ‘download’ button en verkrijg jouw gratis PDF converter download direct!