PDF Creator

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

PDF Creator download

Met de gratis PDF Creator download kun je gemakkelijk een document converteren naar een .pdf-bestand. Dat is ideaal wanneer je documenten wilt delen zonder dat er wijzigingen in aangebracht kunnen of mogen worden. Of wanneer je wilt dat de lay-out van het document er hetzelfde uitziet op alle besturingssystemen. De gratis PDFcreator download ondersteunt vele extensies zoals Word (.doc), Excel (.xls) en Powerpoint (.pps). Een groot voordeel van een gratis PDFcreator download is dat er geen watermerk wordt toegevoegd aan het bestand bij het converteren. Dat zorgt ervoor dat je het document direct kunt doorzetten naar vrienden en/of collega’s in zowel formele als informele settings. Naast converteren heeft deze PDF converter download gratis versie bovendien nog ontzettend veel meer functionaliteiten.
De gratis PDF Creator download kan pagina’s roteren maar biedt ook mogelijkheden voor het compressieniveau van afbeeldingen en tekst. De beginnende gebruiker kan met het standaardprofiel zelf diverse instellingen aanpassen. Wanneer je nog meer met je PDF bestanden wilt doen, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je PDF bestand geheel op maat te maken met behulp van het setup-menu. Daarnaast is het mogelijk om een digitale handtekening onder het document te plaatsen of het document automatisch te versturen via e-mail, zodat de gratis PDFcreator download ook in een meer formele setting kan worden toegepast.

Beschikbaarheid van het programma

Bij Downen bieden we de gratis PDF Creator download aan. Omdat je je bestanden natuurlijk geheel voor jezelf wilt houden kan je je bestanden ook beveiligen door middel van een wachtwoord. Je hebt hierbij keuze uit wel drie verschillende encryptieniveaus. Bij Downen kun je deze software gratis downloaden. Het programma wordt Nederlandstalig aangeboden en is beschikbaar voor Windows Vista, Windows XP en Windows 7 & 8. Download deze software en converteer al je documenten gemakkelijk naar PDF-bestanden. Bij vragen en/of opmerkingen kun je even een reactie plaatsen onderaan de pagina.