LeechFTP

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

LeechFTP download

Met de Leech FTP download wordt elke transfer in een aparte thread gebracht. Zo kun je eenvoudig meerdere FTP overdrachten uitvoeren. Ideaal dus! Grote voordelen zijn dat dit programma snel laad en ook een simpele interface heeft. Daarnaast is de gratis Leech FTP download ook zeer gebruiksvriendelijk door de handige interface. Verder neemt het programma maar weinig ruimte in beslag. Terwijl het programma zijn werk doet kun je ondertussen gewoon verder werken aan jouw taken. Je hoeft dus niet te wachten tot bepaalde uploads klaar zijn.
Ondanks dat de Leech FTP download al wat ouder is, heeft het alle features die je wilt hebben, verzameld op één plek. Enkele van de vele handige features zijn:
– De mogelijkheid om te slepen en de bestanden van je computer te laten vallen naar je FTP-server
– Tegelijkertijd aan twee verschillende FTP servers werken
– Het bouwen, laden, opslaan van wachtrij-bestanden met een mooie wachtrij timer
– Het hervatten, stoppen en cancelen van bestanden die worden overgebracht
– Mogelijkheid om te kiezen tussen binair, tekst of auto file upload types
– Vermogen om het programma te minimaliseren
– Mogelijkheid om meer dan één exemplaar van het programma aan te schaffen
– In tegenstelling tot de meeste andere FTP-clients, kun je met de de LeechFTP download door een FTP-server bladeren tijdens het overzetten van bestanden van en naar een andere FTP-server
– Je kunt bestanden zoeken in remote FTP-servers
– Passieve en actieve verbindingen en ondersteuning

Kortom, genoeg redenen om de gratis Leech FTP download te verkrijgen. De LeechFTP download verkrijg je gemakkelijk en snel bij Downen. Het gratis downloaden van de LeechFTP download doe je door op bovenstaande groene ‘download’ button te klikken. Dan verkrijg je dit programma en kun je eenvoudig meerdere FTP overdrachten uitvoeren. Ben je op zoek naar gerelateerde downloads? Kijk dan onder aan deze pagina bij ‘Gerelateerde downloads’.