Foxit Reader

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Foxit Reader download gratis voor je PC

Als je de Foxit Reader download gratis hebt verkregen, kun je deze gelijk heel eenvoudig gebruiken. Er wordt je bij het installeren van de Foxit PDF Reader download nog even gevraagd of je een uitgebreider programma voor een bepaalde periode gratis wilt uitproberen. Of je dit doet of niet is natuurlijk volledig aan jou. Wanneer je de Foxit Reader download gratis hebt geïnstalleerd op je computer of eventueel op je telefoon, zal het je al snel opvallen dat de Foxit PDF Reader download iets sneller opstart dan de gratis Adobe Reader download. Dit kan dan ook zomaar de voornaamste reden zijn om voor dit programma te kiezen in plaats van voor de bekendere Adobe Reader software.

Het programma is in verschillende talen beschikbaar. Gelukkig is het Nederlands er hier één van. Als het goed is zul je dus geen problemen ondervinden als je niet heel goed Engels kan. Mocht je een oude versie van Windows hebben, zoals Windows XP, dan is dit geen enkel probleem. De Foxit PDF Reader download is namelijk beschikbaar voor zo goed als elk besturingssysteem. Je moet bij het installeren wel even erop letten dat je 59 MB beschikbaar hebt op je apparaat. Dit is gelukkig echter niet zo veel, dus waarschijnlijk zit dat wel goed.
Foxit PDF Reader download mogelijkheden

Nadat je de Foxit Reader download gratis hebt geïnstalleerd op je computer of op je mobiele telefoon, kun je verschillende dingen doen met het programma. Natuurlijk is de voornaamste functie van de software om PDF bestanden te lezen. Hierbij kun je verschillende tabbladen gebruiken voor verschillende bestanden, net zoals bij een webbrowser. Ook kun je commentaar en markeringen toevoegen aan je bestanden. Dit kan erg handig zijn als je bepaalde dingen zeker niet wilt vergeten. Heel fijn is dat het mogelijk is om extensies aan de software toe te voegen. De Foxit PDF Reader download wordt bovendien ondersteund door JavaScript.

De Foxit Reader download gratis verkrijgen doe je gemakkelijk en direct op de website van Downen. Het is een erg geschikt programma om je PDF bestanden snel te kunnen lezen, maar als je toch op zoek bent naar andere download PDF reader gratis software, dan ben je bij hier nog steeds aan het goede adres. Klik bovenaan op deze pagina op de ‘download’ knop en ook jij beschikt over het zeer handige programma.