PeaZip

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

PeaZip download gratis voor je PC

PeaZip download gratis verkrijgen doe je heel eenvoudig op Downen. Je hebt dan een ideaal programma tot je beschikking om mappen mee uit te pakken en om bestanden comprimeren te kunnen toepassen. De gratis PeaZip software is erg gebruiksvriendelijk en bevat niet te veel poespas. Hierdoor kan het een erg goed alternatief zijn voor de meer standaard compressieprogramma’s WinZip en WinRar. Die programma’s kunnen juist als wat minder overzichtelijk ervaren worden. Als je de PeaZip download gratis gebruikt zul je merken dat het programma er hetzelfde uitziet als je bestandsarchief programma. De software zal er dus erg bekend uitzien en je kunt er gelijk mee overweg.

De gratis PeaZip software is ontwikkeld door Giorgio Tani en is te gebruiken op computers met Windows of Linux als besturingssysteem. Het is beschikbaar in 30 verschillende talen, waaronder gelukkig het Nederlands. Dit kun je bij het installeren gelijk alvast instellen. Het programma is geschreven in Free Pascal en is volledig open-source. Je kunt er zelf dus een variant van maken als je dat wil.
Gratis PeaZip software mogelijkheden

Wanneer je de PeaZip download gratis geïnstalleerd hebt, worden 188 verschillende bestandsextensies ondersteund. Het zal dus niet snel voorkomen dat je een bestandsextensie wilt gebruiken die niet ondersteund word. Het bestandsformaat van de software zelf is PEA, maar verder worden dus ook bijvoorbeeld ZIP, WIM en 7z ondersteund. Je kunt de lay-out van de archieven die je ziet makkelijk aanpassen en het is ook mogelijk om bestanden te splitten. Andere noemenswaardige mogelijkheden zijn byte-to-byte vergelijking, het gebruiken van command lines en het hernoemen van bestanden in batches.

Er interesse in gekregen om de PeaZip download gratis te verkrijgen? Wacht dan niet langer en klik op de ‘download’ button op deze pagina! Als je wilt weten hoe het programma er in gebruik uitziet, bekijk dan vooral ook even de screenshots bovenaan op de pagina. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan zeker niet om een reactie achter te laten.